Најновије

НАТАША КАНДИЋ НА МУКАМА: Ево како је Милош Јовановић пред камерама раскринкао оснивачицу ФХП! (ВИДЕО)

Гостујући на јутарњем програму телевизије Пинк, у оштром дуелу са Наташом Кандић, оснивачицом Фонда за хуманитарно право у Србији, потпредседник Демократске странке Србије који као научни радник ради и на Правном факултету у Београду, запитао се ко је и кога представља Наташа Кандић.

Наташа Кандић (Фото: Јутјуб)

У даљем ТВ двобоју он је даље изнео и следеће недоумице: „Мени није јасно зашто људи који не представљају никога се систематски позивају у медијима.
Ја стварно никада нисам знао зашто се позивају људи попут Наташе Кандић, кога она представља, за кога ради јер она није није стручњак за било шта. Уствари шта је она, ко је она уствари, кога она у ствари представља?
САД, спољну политику великих сила? Зашто је уопште зову медији? У Француској на пример, никада нисам видео да се позивају људи из цивилног сектора осим када се прича о клими или конкретним стварима којима се баве.
Једино у Србији од 2000. године, људи који не представљају никога, и ништа, иду по медијима, даје им се велики простор, да причају о стварима о којима јако мало знају.”
Извор: Srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА