Најновије

ИЗА ЗАТВОРЕНИХ ВРАТА: Министри покуњени пред Вучићем!

Након дана одсуства премијер Србије Александар Вучић председавао је јуче седници Владе Србије, која је одржана иза затворених врата, чак и без присуства фото-репортера, а на њој су решавана само најхитнија питања за државу.

Влада Србије (Фото: srbija.gov.rs)

Премијер Вучић се након што је прекјуче, накој што је први пут узео слободан дан и отказао све састанке планиране за 2. новембар, појавио у Немањиној 11, на свом послу, видно исцрпљен због свих дешавања протеклих дана у вези са атентатом на њега и на његовог брата Андреја Вучића.
- Седница Владе одржана је у радној атмосфери, а на дневном реду нашла су се само најважнија питања у овом тренутку, док је све остало одложено за дане када се премијер Александар Вучић врати из Риге, где ће се на Самиту шефова влада Кине и 16 земаља централне и источне Европе састати и са премијером Кине Ли Кећијангом - каже извор  за исти лист из Владе Србије.
Према његовим речима, колико је ситуација у држави озбиљна најбоље се могло видети по премијеру Србије Александру Вучићу, који је био озбиљнији него икада у свом наступу на седници, где иначе влада велика дисциплина и озбиљност.
- Е, сада је та озбиљност, чини се, подигнута до максимума. Премијер је био усредсређен на своје обавезе и чини се да га сем њих ништа друго није занимало - каже извор за исти лист и додаје да је Вучић поновио да ће дати све од себе да се из Риге врати са што је могуће повољнијим договором са кинеским премијером, нарочито када је реч о РТБ „Бор“.
На седници Владе нису били сви министри, јер су имали оправдане разлоге, а неки нису у земљи, попут првог потпредседника и шефа дипломатије Ивице Дачића, министра одбране Зорана Ђорђевића и министра енергетике Александра Антића, који бораве у Русији на састанку Међународног српско-руског комитета. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА