Најновије

СРПСКИ РЕПЕР ДЕМОЛИРАО ИНТЕРНЕТ МРЕЖЕ: Вратио се Сале Тру - НБГ ФАНК поново грми (ВИДЕО)

После неколико дугих година вратио се популарни "Сале Тру", Александар Лазић зачетник једног новог правца у хип - хопу. НБГ фанк је поново у експанзији!
Какве су твоје импресије после албума?
Па за неких месец дана, тих 8 песама имају милион, два прегледа, што је јако ретко за албум без спотова, тако да сам поносан на рад Зубе, Дмг-а, Јанзуа, Иване Зечевић и мене, и наравно на публику која га увелико слуша, плус већ видим да су неки људи тетовирали неке делове текстова, што значи вратили смо се.
Хоће ли бити неки спот ускоро?
Спот за песму "Анђео и Демон" је у фази завршнице, остао је један кадар да се промени и колор корекција, тако да ускоро излази, и другачији је спот од генерално онога што раде репери јер пре свега мене нема у споту и све се дешава на позоришној бини уз момка и девојку који играју танго, што би рекли моји другари из групе "ДНК-А" плесала је прљави танго. Да ли ћеш ускоро негде наступати?   За сада је уговорено Сарајево за 13. јануар и Крушевац за 20. јануар, мада у преговорима сам за још доста људи, али не желим пуно да причам док не будем знао конкретно шта и како. Која је твоја омиљена песма са албума? Песма коју ја највише слушам је "Да ли знаш", мада то се мења, свако мало уђем у другачији "вајб", у суштини албум сам правио да бих га ја пре свега слушао јер такав звук не постоји у Србији, и желео сам да направим склоп соула, Г-функа, Џеза, уз "Рнб-и" певање женског вокала и репа. "Анђео и демон" је вероватно најмистериознија и можда најбоља песма са албума, како објашњаваш анђеле, а како демоне? У прве две песме сам описивао девојку коју сам волео 8 година, прва је била опис ње као анђела и демона, а други део је био описивање тих наших 8 година, а песма "Анђео и Демон" је опис мене као зла и добра у једном и прихватање чињенице да сам постао оно што мрзим. Шта мислиш о српској реп сцени и новом звуку који је ту испред нас?  Па јака је наша сцена, нажалост живимо у времену где људи све више мешају реп са народњацима, али исто тако има јаких "Мсијева" као што је Смоки Мардељано, то јест људи који се држе изворног звука, али ја сам поносан на сваког колегу који ради то што ради, иако да напоменем су многи зажмурили када сам ја избацио албум, док сам ја њихове промовисао, мада, као што видимо нису ми потребни, а ни ја њима. Зашто ти репери нису гости на албуму? Требао је да гостује Икац, Раста исто тако Шкаба сам разматрао пре свих, хтео сам и Макишу да зовем (Марлон Брутала), за Фоxа сам имао спремну песму, Тхцф сам исто желео да да свој печат, али један дан сам сео са Ајзијем и човек ми је лепо објаснио, ово је мој албум, и ово је мој повратак, време је да акценат буде на мени,и онда сам желео да поред мене женски вокал Иване Зечевић украси песме, а песма са "Куртоазијом" је једноставно несшо што се органски десило, фитови ће лако доћи, битно је да сам се вратио. Да ли планираш неки већи наступ у Београду? 16. децембар клуб Пластик, гости ће бити Газда Паја, Ђанс, Куртоазија, Днк, Арафат и Фоx. Шта би на крају поручио читаоцима Правде? Музика може да деградира личност, а исто тако и да ти отвори срце, будите паметни, живимо у времену где за месец дана момак каже девојци да је воли и обрнуто, а не поштујемо људе који су нас направили, зато памет у главу, и пре свега ширите љубав и позитиву јер је то једини пут до среће. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА