Најновије

ВЛАДА СРБИЈЕ ОДЛУЧИЛА: Владимир Ребић нови директор полиције

БEOГРAД - Влада Србиjе изабрала jе на данашњоj седници Владимира Ребића за новог директора полициjе, коjи jе до сада обављао функциjу вршиоца те дужности.

Владимир Ребић (Фото: Јутјуб)

Ребић jе рођен 9. jануара 1967. године у Ужицу. Средњу правно-биротехничку школу завршио jе у том граду, а 1991. године дипломирао jе на Правном факултету у Београду.
У Mинистарству унутрашњих послова ради од августа 1992. године, а почео jе у тадашњем Секретариjату унутрашњих послова у Ужицу, где jе радио на инспекциjским и управним пословима безбедности саобраћаjа.
Oд 1996. до 2002. године обавља послове шефа Oдсека за инспекциjске и управне послове СУП-а Ужице, након чега прелази у Управу саобраћаjне полициjе да ради на обуци саобраћаjне полициjе.
Jануара 2010. године постаjе заменик начелника Управе саобраћаjне полициjе и у нарадне четири године координира активности саобраћаjне полициjе на доношењу подзаконских аката у циљу имплементирања новог Закона о безбедности саобраћаjа на путевима.
За начелника Управе саобраћаjне полициjе именован jе 20. jуна 2014. године, а захваљуjући постигнутим резултатима и одличном професионалном раду именован jе и за вршиоца дужности директора полициjе, закључуjе се у саопштењу MУП-а. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА