Најновије

ПАЈТИЋ: Примитивци из ДС ми смештају!

Бивши председник ДС Бојан Пајтић жестоко је оплео по лидеру демократа Драгану Шутановцу и његовим најближим сарадницима. Пајтић је врхушки демократа преко Твитера поручио да престану да шире „одурне сплетке и шаљу новинаре на његову адресу“, алудирајући на писање медија да планира да оснује нову странку.

Пајтић (Фото: Јутјуб)

Приземно и јадно

Пајтић је информацију о новој партији демантовао, али је осуо паљбу по својим партијским колегама.
- Другари из врха ДС, изгледа морам овако да вам се обратим, престаните да ширите одурне сплетке и шаљете новинаре на моју адресу - написао је Пајтић, очито бесан на демократе, чији потез је описао као „примитивизам и безобразлук“.
- Ово није ни дворска игра, много је приземније и јадније - пожалио се Пајтић и образложио шта га мучи:
- По два новинара дневно ме зову са сплеткама из наше сопствене страначке кухиње. Сад је већ доста - написао је бивши лидер демократа и своје Твитер излагање закључио речима: „Заправо је одвратно кад толико жртвујеш за странку, па онда крене хајка на тебе баш из те странке.“
Међутим, ни Шутановчев табор није поштедео бившег шефа, па му је заменик председника ДС Игор Салак одговорио истом мером.
- Више је него очигледно да заборављени Пајтић само тражи пажњу медија. Њега нико није помињао, осим у вези са чињеницом да не долази на своје радно место у Скупштину Србије. Тужно је да жели да завреди пажњу нападима на своју странку, уместо на катастрофални режим Александра Вучића, и да буде на свом посланичком радном месту - рекао је Салак.

Сукоб због парламента

Пајтић и Шутановац нису у добрим односима још откако је садашњи лидер ДС изостављен с листе посланика пред парламентарне изборе у априлу. О свом сукобу никад нису говорили јавно, али је Пајтић, кад је изгубио изборе у ДС, поручио у писму демократама да је чланство донело одлуку да странку воде „Шуле, Кена и Балша“. Бивши шеф ДС је више пута поновио да неће напуштати странку.

Распустили одбор у Крагујевцу

Извршни одбор ДС распустио је градски одбор у Крагујевцу због подршке локалној власти СНС и градоначелнику Радомиру Николићу приликом изгласавања кредита.
- Постоји јасна одлука Главног одбора да нема и неће бити сарадње са СНС, коју сви градски и општински одбори морају да поштују до краја. Органи наше странке неће гледати никоме кроз прсте - рекао је потпредседник ДС Јован Марковић.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА