Најновије

ШТАЈНМАЈЕР ПРОСИПА ФОРЕ: Није довољно сломити Исламску државу!

МИНХЕН - Франк-Валтер Штајнмајер, шеф немачке дипломатије, изјавио је, у Минхену на конференцији о безбедности, да за решење у Сирији није довољно сломити Исламску државу.
Штајнмајер (Фото: ЈуТјуб)

Штајнмајер (Фото: ЈуТјуб)

"Није довољно победити и сломити Исламску државу да би се постигао мир у Сирији. Потребна су политичка решења и мере." - рекао је Штајнмајер приликом свог обраћања на конференцији. У јеку осуда руских ваздушних операција у Сирији од стране западних лидера, те оптужби да Руси гађају цивиле, овакав став не улива поверење и може се посматрати само у светлу додатног притиска у циљу прекида руских ваздушних операција. Подсећамо, Ангела Меркел, немачка канцеларка, недавно је изјавила да је згрожена руским ударима по цивилима, а низ западних лидера је захтевао прекид руских операција у Сирији. Сергеј Лавров, шеф руске дипломатије, у Минхену је одбацио оптужбе да Русија гађа цивиле, а прекјуче је Џон Керију, америчком државном секретару, уручио предлог о примирју у Сирији и истакао да се сада чека одговор Сједињених Америчких Држава.
Прочитајте још:Ево шта су урадили патријарх и папа на Куби и Србе одушевили! (ВИДЕО)Медведев: Свет је у страшном стању – у току је нови „хладни рат“!СТОЛТЕНБЕРГ ОПЕТ ЗАМАЈАВА ПУТИНА: Ширимо се према Русији, али не против Русије!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА