Најновије

АКЦИЈА У БАЗЕНУ И СКИДАЊЕ У ОСТАВИ: Овако се прославила секси Душица! (ВИДЕО 18+)

Актуелна учесница “Фарме“, сексепилна Душица Грабовић, учествовала је пре доласка у Лисовић у ријалитију “Парови“, у који је ушла крајем августа и кратко се задржала. Гледаоци су имали прилику још тада да је виде у голишавом издању.
Секси Душица (Фото: Јутјуб)

Секси Душица (Фото: Јутјуб)

Иако је на телевизију “Хепи” дошла док је била у вези, Душица се није устручавала да истиче своје секси атрибуте. Још ако узмемо у обзир да је рекла како воли да показује своје тело… На једном од снимака је ђускала крај базена у танга гаћицама и секси плесом начисто залудела учеснике ријалитија: www.youtube.com/watch На другом се, на велику радост мушкараца, скидала у остави, потпуно опуштено, као да у вили нема баш ни једне камере… www.youtube.com/watch После овога, верујемо да би мушкарци волели да се Душица на “Фарми” задржи много дуже него у “Паровима”.
Прочитајте још:ТИЈАНА АЈФОН ИМАЛА СЕКС СА ДАЧИЋЕМ?! Али, чекајте, то није све!НАГУЗИЛА СЕ ЗА ФАНОВЕ: Певачица решила да оправда свој надимак (ФОТО 18+)СЕКСИ ПРЕДИГРА НА ФАРМИ: Марија и Црни се пипкали целу ноћ! (ВИДЕО)Зато се мрзе 20 година! Због ове изјаве је кренуо рат између Аркана и Цеце и ЈК! (ФОТО/ВИДЕО)
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА