Најновије

ЧУДНЕ ОПТУЖБЕ ПС: "Двери су биле део власти која је палила Скупштину и РТС, хапсила Милошевића, ослобађала терористе УЧК..."

БЕОГРАД - Покрет социјалиста Александра Вулина саопштио је данас да коалиција ДСС-Двери наставља са јединим што зна да ради, а то је да води кампању мржње покушавајући да лажима замени истину.
Покрет социјалиста (фото: Јутјуб принтскрин)

Покрет социјалиста (фото: Јутјуб принтскрин)

У саопштењу из те странке се подсећа да су ДСС и Двери били део оне власти која је дошла на чело државе палећи скупштину и промовишући медијске слободе тако што је премлаћивала новинаре и палила РТС, а економију водила кризним штабовима којима је отимала предузећа. Данашња, како кажу, поглаварка коалиције ДСС-Двери из Ватиканске удобности је за велику амбасадорску плату од 5.000 евра подржавала сваки споразум са НАТО пактом и била сасвим задовољна када је Хавијер Солана био ослобођен одговорности за бомбардовање и убијање грађана Србије". Констатује се да коалиција ДСС-Двери није питала за мишљење грађане Србије када су пустили 1.200 заробљених УЧК терориста, а међу њима и браћу Мазреку, убице и силоватеље 12 годишњих српских девојчица из Клечке. Услед тог заборава, данас из скупоцене бунде вођа коалиције ДСС-Двери напада Србе на КиМ зато што се боре за своје интересе и раде оно што је била дужност њене "владе која је уместо да заштити Србе, као врхунац своје борбе запалила београдску џамију дајући оправдање за свако насиље над Србима и њиховим светињама", поручују из ПС-а. ДСС и Двери заборављају указује се, да кажу колико предузећа је поклоњено бугарским тајкунима у време њихове власти, колико фабрика је угашено и колико радника отпуштено. Нису се, додаје се, сетили да нам кажу шта су урадили да сачувају државну зејдницу Србије и Црне Горе, али зато јесу потписали папир који им је донео Хавијер Солана којим је разбијена држава на чијем су челу били. Тада нису протестовали и причали о насиљу, важнији су им били државни положаји и велике плате. Нису нам ДСС и Двери рекли како су допустили да се киднапује Слободан Милошевић без потписа надлежног судије или било ког државног органа, нити су нам рекли шта су урадили да КиМ не призна више од 80 земаља, али се усуђују да критикују Вучића у чијем мандату је то урадила једна једина и то острвска земља. Носиоци мржње и насиља нападају оне који су жртве насиља и чије породице свакодневно трпе нападе и увреде", наоди се у страначком саопштењу. Истиче се да Бошко Обрадовић, заменик Санде Рашковић Ивић, у Скупштини Чачка на најпримитивнији начин урла на своје политичке противнике показујући како он замишља политички дијалог. Свој ред да дође на дуел Александру Вучићу ипак ће морати да сачека и да прво макар постане парламентарна странка", наводе из ПС-а и додају да им ПС до тада и даље нуди да изађе на дуел Братиславу Југовићу потпредседнику нашег покрета и члану већа града Чачка. "Тог дуела се Бошко Обрадовић евидентно плаши и упорно га избегава. Док се бар ту не докаже, нека научи да га мржња и вика неће учинити вредним дуела са првим човеком Србије", стоји у саопштењу.
Прочитајте још:
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА