Најновије

ШЕШЕЉ: Дачић је бесан што му странка пропада!

Након што је Ивица Дачић, лидер СПС-а, прогнозирајући могуће изборне резултате свих странака рекао да ће СРС имати нула одсто подршке, односно да на изборима неће добити нити један једини глас, председник радикала Војислав Шешељ је у свом маниру рекао да Дачић благо речено “лупета”.
Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

- Дачић је бесан зато што му странка незаустављиво пропада. Стари социјалисти му сваким даном све више окрећу леђа, а он је компромитован разним криминалнимн аферама, како својим, тако и аферама својих сарадника попут Ружића, и тиме што је потпуно издао политику Слободана Милошевића. У мени види кривца што су му кола кренула низбрдо, па је нервозан и свашта лупета - каже Шешељ. Он додаје да ће Дачић бити тај који ће остварити лоше резултате на изборима. - Он ће се борити за цензус и питање је да ли ће га прећи, а када је реч о радикалима, истраживања показују да смо ми цензус прешли одавно и да ћемо остварити одличан резултат - каже Шешељ. Упитан да ли се проналази у Дачићевим речима: “Милошевић се окреће у гробу када види ко му све на исти долази”, будући да је међу првима 11. марта посетио Милошевићев гроб, лидер радикала каже да је уверен да је Дачић мислио на неког другог. - Биће да је реч о Вулину или Вучелићу, јер су они издали Милошевића, а не ја.
Прочитајте још:Кристиан Каш: Да сам Србин борио бих се против НАТО-а свим срцем! (ВИДЕО)ЧАНАК ПОТВРДИО: На покрајинске изборе идем без Тадића и Чеде!НИКОЛИЋ ЗА РТ: Руси су Сирију спасли од косовског сценарија (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА