Најновије

НЕСТОРОВИЋ: Ми смо антисистемска листа, потпуно ћемо разорити овај накарадни систем

Бранимир Несторовић, носилац листе "Ми - Глас из народа" која на изборима излази под редним бројем 14. на гласачком листићу, каже да је њихов Покрет антисистемски и да желе потпуно да разоре накарадни систем који тренутно постоји у држави.

“Ми смо антисистемска странка. Кад нас питају шта би ми урадили ми кажемо да би све ово разорили. Наш проблем је Европска унија, пут у ЕУ је пут накарадности. Ми смо од њих прихватили, стандардне у образовању, гашење српских банака итд. Све што смо од њих прихватили нам прави штету. Суштински ми желимо да систем разоримо. Ми желимо да пласирамо нашу идеју да Срби виде да може поштено, да може патриотски, да може без пара, наша кампања ће коштати као половни аутомоби, финансирамо је сами, оваква кампања никад није била у историји земље”, рекао је Несторовић током представљања листе на РТС 2.

Политиколог Александар Павић каже да је демократија у Србији киднапована од стране партија, страних амбасадора, страних компанија и страних банака.

“Време је да се са тим прекине. Знамо да смо скупили квалитетне људе и да смо квалитет који смо скупили око себе далеко изнад онога што нуде политичке партије. Ту се више не форсира демократија, ту се форсира нешто друго, странке су постали бирои за запошљавање и за решавање сопствених егзистенцијалних питања, а преко њих западне амбасаде овде имају велики утицај у Србији. Ми желимо то да прекинемо”, рекао је Павић.

Генерал Митар Ковач објаснио је да се на листи “Ми – Глас из народа” налазе успешни и остварени људи који желе да спроводе вољу народа и да се одупру зхтевима НАТО и ЕУ да Србија призна Косово и Метохију.

„ИЗЕМ ТИ ТАКВЕ ПРИЈАТЕЉЕ“: Бранимир Несторовић о односу Запада према Србији

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА