Најновије

Џихадисти крећу у јуриш на Европу

Милитанти терористичке организације Исламска држава (ИД) планирају ускоро да изведу терористичке нападе у Европи, наводи се у упозорењу Стејт департмента о претњама у целом свету.
Терористи ИД (Фото: zerocensorship.com)

Терористи ИД (Фото: zerocensorship.com)

„Веродостојне информације показују да такве терористичке групе као што су ИД и Ал Каида и њихове присталице спремају терористичке нападе у блиској будућности. Све европске државе остају рањиве пред нападима међународних терористичких организација“, наводи се у документу. Како се наглашава, „мете екстремиста су велики спортски догађаји, позоришта, отворене тржнице, авијационе службе, транспортни системи и јавна места“. „Власти сматрају да ће се терористички напади у Европи наставити са великом вероватноћом, јер се из Сирије и Ирака враћају европски грађани који су се придружили Исламској држави“, наводи се у документу. Такође се наводи да терористички напади могу бити изведени и у другим регионима, укључујући Блиски исток.
Прочитајте још:ПЉУЈУ ГА, А ОНДА МОЛЕ ЗА ПОМОЋ Меркел: Путине, помози око Сирије!Америка жели да распарча читав свет, сада то ради са СиријомУкрајина гранатирала школу у Донбасу (ВИДЕО)
Извор: Vesti-online.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА