Најновије

НБА: Ратници близу рекорда, добра партија Бјелице

У ноћи између петка и суботе одиграно 6 утакмица у НБА лиги.

Рики Рубио( Фото: NBA.com)

На истоку се играо дерби вечери у коме је домаћи Чикаго победио Кливленд и тако задржао теоретске шансе да се нађе у доигравању. Најефикаснији у победничкој екипи је био Џими Батлер који је уписао 21 поен. Код гостију најбољи је био Леброн Џејмс са 33 поена.

Занимљиво је било и у Мемфису где је Голден Стејт успео да исчупа победу, укупно 71. у сезони и уколико победе и у преостала два меча оствариће најбољи учинак у регуларном делу сезоне у историји. Велики испит их очекује вечерас када гостују Сан Антонију. Код победника најефикаснији је био Грин са 23 поена и 11 скокова.

Сјајан меч је виђен у Портланду где је гостујућа Минесота дошла до победе кошем Таунса секунд пре краја меча. Таунс је био и најефикаснији играч код гостију са 27 поена, а добру партију је пружио и српски репрезентативац Немања Бјелица. Он је са клупе убацио 11 поена имао чак 10 скокова и 5 асистенција. Код поражених најбољи је био Лилард са 31 поеном.

Резултати: Њу Орлеанс-Финикс 100-121 Атланта-Бостон 118-107 Мемфис-Голден Стејт 99-100 Чикаго-Кливленд 105-102 Портланд-Минесота 105-106 Сакременто-Оклахома 114-112 Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА