Најновије

ШОКАНТНА МАЛОЛЕТНИЧКА ПРОСТИТУЦИЈА: Матори газда кафића ухваћен у сексу са девојчицом! (ВИДЕО)

ЗВОРНИК - Зворничка полиција покренула је опширну истрагу о малолетничкој проституцији у том граду након што се у јавности појавио експлицитни видеоснимак секса 17-годишње девојке и старијег мушкарца, који је шокирао целу Босну и Херцеговину.

Илустрација (Фото: Принтскрин)

На снимку, који је, заједно с још неколико мушкараца, начинио Слободан Иконић из Зворника, види се власник кафе-бара "Такси" Лазар Јовић у експлицитној пози са 17-годишњом Зворничанком, која је бањалучкој Алтернативној телевизији јавно признала да је с њим имала секс.

Девојка је у изјави навела да је дуже време била на мети Јовића, који јој се данима набацивао и нудио јој новац за секс. У први мах она је одбила неморалну понуду, али будући да долази из сиромашне породице и да јој је новац био преко потребан, на крају је пристала на секс.

- Он је мени понудио доста пара, али да му узвратим сексуалним односом. Како сам у тешкој финансијској ситуацији, нисам размишљала и пристала сам на то - изјавила је 17-годишњакиња.  

Њен однос с Јовићем снимила је група момака, тврдећи да су тиме желели да разоткрију постојање малолетничке проституције у Зворнику, чему су углавном изложене девојке из сиромашних породица. И 17-годишња жртва о свему је јавно проговорила у жељи да, како је навела спаси друге девојке.

У Центру јавне безбедности Бијељина потврдили су да су упознати с тим случајем, али је занимљиво да се полицији прво обратио прозвани Лазар Јовић, који је пријавио да га непозната особа уцењује спорним снимком.

- Јовић је 8. априла пријавио да га непозната особа уцењује, позива на телефон и шаље му СМС-ове у којима наводи да поседује снимак на коме он има сексуални однос са малолетницом, тражећи да му уплати 4.000 евра или ће снимак пласирати у јавност.

Тужилаштво је то оквалификовало као кривично дело уцене и наложило је да се проведе истрага. Али током криминалистичке обраде Јовић је признао да је имао сексуални однос са малолетницом па је и против њега покренута истрага због сумње да је починио кривично дело обљуба над немоћном особом - наводе у полицији.

Аутор снимка Слободан Иконић каже да је његов мотив да изради снимак био да "спречи сексуално искоришћавање малолетница".

- Није тачно да је у питању изнуда новца, већ смо то урадили само како бисмо заштитили малолетнице - тврди Иконић.  Извор: Дневни аваз/АТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА