Најновије

ШИБЕНЧАНИН УСТАО У ОДБРАНУ СРПСКЕ ПЕВАЧИЦЕ: Хрватска на ногама после поруке колегама из рата!

Због наступа певачице Јелене Вучковић у једном клубу у Шибенику избио је прави мали "рат" између представника бранитеља и власника клуба у коме ћерка Гоце Божиновске треба да пева.

Јелена Вучковић (Фото: Јутјуб)

"Неприхватљиво је да се у Крешимировом граду поновно организују "оргије четничких фолк певача. Рецимо "не" и онима који такве догађаје организују", стоји у саопштењу које потписују председници четири шибеничке бранитељске организације.
Они су се побунили због најављеног суботњег концерта певачице Јелене Вучковић, иначе ћерке Гоце Божиновске, у једном клубу на Бању.
Они траже да "хрватске институције зауставе ово културно насиље".
"Забраните пљување по свима нама, хрватским националним интересима, моралним и етичким вредностима хрватског народа",  закључују представници шибенских бранитеља.
С друге стране власник клуба Антон Добра поручио им је да пусте људе да раде свој посао а да партизане и усташе оставе у прошлости.
"Дечки, био сам где и ви, био сам у рату пре свих вас, али није ми пало на памет након рата седнем на државне јасле, као ратни плен узмем пензију и држим проповиједи, него сам се ухватио посла и у задњих 20 година, запослио сам преко стотину људи. И шта сад? Да се вама оправдавам јер радим и кроз порезе нашој домовини плаћам и све вас", поручио им је  Антон Добра.
Он тврди да су неки од неки од потписаних долазили да рекетирају.
"Долазили су у мафијашком маниру маниру, обилазили не и нудили се да ће они организовати чуварску службу локала, а неки од ових који ме данас прозивају озбиљно су ми претили пре неколико дана. Као што сам пријавио и полицији, пред запосленима су ми поручили да они немају шта да изгубим, али да ја имам. 'Овде ће хрватска крв потећи и бројаће се мртви на Бању!', поручио ми је један од њих", тврди Добра.
Клуб на Бању, прича он, узео је у најам у најбољој намери, да направи у Шибенику један респектабилни клуб, који ће уз једну од најлепших градских плажа у Далмацији ускоро добити атрактиван ресторан са 20 запослених. "Од уласка у простор одржавамо разне културно забавне програме и по први пут икад, искључиво зато јер публика тражи такав вид забаве, одлучили смо се за овај суботњи концерт. Није ми јасно зашто је некоме пало на памет баш на мени лицемерно да тренира домољубље. Тим више, што су својим смешним саопштењима починили кривично дело злочина из мржње, називајући четником младу београдску певачицу која нема везе с четништвом",  каже Добра и подсећа да су последњих година у Шибенику најнормалније наступали Сандра Африка, Ана Николић, Милица Тодоровић, Жељко Самарџић, Саша Матић. Нико од њих никад није наступио у његовом клубу, а чим је по први пут икад најављено да једна београдска певачица наступа код њега, неки су запенили. "Где су моји дични саборци били досад? Па докле више, господо? Пустите људе да раде свој посао, а усташе и партизане оставите у прошлом веку", каже Антон Добра. Извор: sibenik.in

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА