Најновије

Чеда и Борис неће у коалицију са СНС!

Лидери ЛДП и СДС Чедомир Јовановић и Борис Тадић честитали су вечерас лидеру СНС Александру Вучићу на победи на изборима, уверени су да улазе у парламент, а поручују да неће у коалицију са СНС.

Чеда и Тадић (Фото: ЛДП)

Они су, у обраћању новинарима у изборном штабу коалиције ЛДП-ЛСВ-СДС рекли да према њиховим прелиминарним резултатима прелазе цензус.
– Наши резултати говоре да смо у групи странака које су између пет и шест одсто, али резултати варирају од тренутка до тренутка – рекао је Тадић и додао да се нада да ће резултати из Војводине, али и Београда подићи изборни резултат те странке.
– Биће потребно сачекати коначне резултате, биће много примедби на изборни процес и показујем уздржаност, не према нашим резултатима,већ према резултатима СНС-а – рекао је Тадић. Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић захвалио је грађанима што су гласали и “извинио за велику срамоту што се се тиче пребројавања гласова“. – Не знам ниједну земљу да четири сата по затварању бирачких места не може да саопшти изборне резултате, а последње што желим је да се ови избори заврше на исти начин као 1996. године - рекао је Јовановић. Он је честитао лидеру СНС-а Александру Вучићу на сјајном изборном резултату, као и свим странкама које су прошле ценсуз. – На жалост, не могу да вам кажем проценте, чекамо резултате са Косова, тамо је по свим информацијама гласало 50.000 грађана и то ће утицати на страначке резултате, али не може да промени чињеницу да су све странке из наше коалиције парламентарне странке – рекао је Јовановић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА