Најновије

ПОВРАТАК "ТВИН ПИКСА": Моника Белучи у спектаклу убиства Лоре Палмер

После неколико најава и одлагања, нове епизоде чувене ТВ серије „Твин Пикс” биће емитоване наредне године, а представљен је и део глумачке екипе који ће играти у новој, трећој сезони.

Моника Белучи (Фото: Јутјуб)

Уз Кајла Маклаклана, који ће поново тумачити лик агента Еф-Би-Аја Дејла Купера, из оригиналне поставе наведени су Шерилин Фен, која је играла Одри, Шерил Ли, која је тумачила чувену Лору Палмер, чије убиство чини основни заплет, и Дејвид Линч. Овај редитељ заједно са писцем Марком Фростом потписује и сценарио за свих 18 нових епизода.
Међу новим глумцима су италијанска лепотица Моника Белучи, Наоми Вотс, номинована за Оскара за улоге у филмовима „21 грам” и „Немогуће”, Дејвид Духовни – звезда серија „Досије икс” и „Калифорникација”, Аманда Сејфрид, позната по роли у филму „Мама мија”, Џенифер Џејсон Ли, која је недавно играла епизодну улогу у вестерну „Подлих осам” Квентина Тарантина, за коју је номинована за награду Америчке филмске академије, затим Ешли Џад, Лора Дерн и Том Сајзмор.
Према досадашњим најавама, трећа сезона пратиће догађаје који се одигравају 25 година после дешавања из оригиналне серије. Последња епизода серије „Твин Пикс”, емитована 1991, оставила је много тога недореченог, барем по укусу гледалаца који воле да се на крају све коцкице сложе. Четврт века касније, као у сну у ком Лора Палмер каже: „Видећемо се за 25 година”, америчка кабловска мрежа „Шоутајм” приводи крају реализацију нових епизода.
Тридесет епизода из прве две сезоне емитовано је 1990. и 1991 на Еј-Би-Сију. Серија је номинована за 14 „Емија” и добила је одличне критике, али је „откриће” убице Лоре Палмер средином друге сезоне отерало део публике због чега је прекинута. Годину дана касније снимљен је „Твин Пикс: ватро, ходај са мном”, који је истовремено и увод у догађаје који се приказују у серији и епилог, али љубитељима линчовске мистерије то није било довољно. Сада са одушевљењем на друштвеним мрежама коментаришу вест о повратку у измишљени градић у ком је убијена тинејџерка Палмер.
Када је серија почела да се емитује донела је нешто ново на мале екране и то у ударном термину на великој америчкој мрежи. Тукла се за рејтинг са сасвим другачијим насловима, попут „Кафића уздравље”.
Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА