Најновије

БРИТАНСКИ ДЕСНИЧАР У БЕОГРАДУ: Сорош стоји иза распада Европе; Срби могу постати мањина у Србији

БЕОГРАД - На трибини "Илегална миграција" који је у просторијама Месне заједнице Теразије на општини Стари град организовао Национални српски фронт закључено је да ће империјализам комбинован са исламом довести ускоро до колапса у Западној Европи.

Ник Грифин на трибини НСФ-а у Београду (Фото: Фејсбук)

Илегална миграција и бела куга, како је речено, потпуно ће променити демографску слику Европе до краја овог века, а тај тренд, свеприсустан у Европи, неће заобићи ни Србију. На крају овог века у Србији ће, уместо седам ипо милиона, живети свега око милион Срба. Иначе, ова посећена трибина, одржана је уз будну пажњу полиције униформисане и у цивилу, јер је је један од оснивача НСФ Горан Давидовић, вођа забрањене неонацистичке организације Национални строј. Ник Грифин,бивши посланик Европског парламента, тренутно потпредседник Алијансе за мир и слободу, политичке групе при Европском парламенту оценио је синоћ да су предвиђања стручњака са Оксфорда таква да ће 2066. године Британци у Великој Британији бити мањина. "Једноставно гледано Британија је готова. Имамо велики ниво криминала и беле куге и у сопственој земљи се осећамо као странци. Свуда у Европи се осећа демографска катастрофа и таква је слика и Немачкој, Холандини, Норвешкој", навео је Грифин напомињући да нису мигранти криви због промене крвне слике становника Европе, већ политичке елите.

Грифин је демографску слику Европе упоредио са падом Римског царства, Џоржа Сороша да стоји иза свега овога .

Професор Зоран Буљугић сарадник часописа "Геополитика", стручњак за геополитику и преводилац, сложио се са гостом из Велике Британије и тврдњоим да Европа тоне под налетом илегалне миграције и демографских промена, али је напоменуо да је једина земља која је у Европи изузетак Пољска. "У Пољској се више рађа него што се умире", навео је Буљугић, додајући да је осим нација у великом проблему и хришћанство, а да "муслиманска религија спада у нетолерантне".

Буљугић је навео и да иза илегалних миграција стоје Сједињене Америчке Државе са циљем слабљења Европе као конкурента. Крајњи циљ америчких тежњи је, како је навео, освајање Русије.

"И Србија је у опасности, јер је на власти марионетски режимкоји извршава све оно што му нареди Вашингтон иу Брисел. Време је зато да се сваки Србин врати духовним вредностима и да води рачуна о духовном здрављу своје породице, јер ћемо у противном и ми Срби овде за десет-двадесет година постати мањина", истакао је Буљугић. Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА