Најновије

Трагедија: Српскиња из Аустралије се удавила у покушају да спасе сина

Слађана В. (32) удавила се на базену у Инзбруку покушавајући да спаси сина (6) који је одједном потонуо у воду. Трагедија се догодила у петак када је жена дошла са своје двоје деце, од шест и десет година и њихова два школска друга на купање на базен у Сефелду.
Илустрација (Фото: sxc.hu/carloszk)

Илустрација (Фото: sxc.hu/carloszk)

Деца су одмах желела да се купају и сви су скочили у воду. Међутим одједном је шестогодишњи дечак почео да се дави и да гута воду у паници. Када је кренуо да тоне мајка је одмах појурила да спаси дечака. Она је скочила у базен и заронила да извуче дете. Међутим из још увек непознатог разлога, жена више није испливала на површину већ је остала да лежи на дну базена. Тада су деца почела да вриште и дозивају у помоћ. Четири спасиоца који раде на базену одмах су скочили у воду и извукли најпре дете, а затим и Слађану. Међутим, сви њихови покушаји да је реанимирају били су безуспешни. Одмах је пребачена у болницу у Инзбруку, где је у раним вечерњим сатима преминула. Према извештају лекара, нерећна жена је имала срчани удар. Шестогодишњак је после прегледа пуштен кући.

Прочитајте још: 

ХИМАЛАЈИ: Електроника која ће моћни ловац Т-50 учинити недодирљивим! (ВИДЕО)Терористи у Куманову имали подршку албанских обавештајаца унутар МУП-а Македоније!
Градоначелник Сефелда Вернер Фрисер био је шокиран овом вешћу. - Слађана је обожавала децу, а и она њу, била им је фудбалски тренер. Њена смрт нас је све погодила, била је омиљена и тако млада - рекао је Фрисер. Извор: Оe24.at

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА