Најновије

ДОНАЛД СПАСИЛАЦ Звезда казнила Рад за промашаје!

Много су се мучили фудбалери Црвене звезде у 29. колу Суперлиге, али су голом Мичела Доналда успели да савладају Рад са 1:0 пред својим навијачима.

Мичел Доналд ( Фото: crvenazvezda.com)

Без Марка Грујића, а са Бабунским и Ристић у стартној постави, и успаваним Вијеиром, домаћи нису успели да пробију бедем "грађевинара" у првом делу. Рад није ни био орјентисан само на одбрану, напротив.
Много боље шансе имали су гости са Бањице и у чак три наврата су могли да затресу мрежу нервозних црвено-белих, али је Мичел Доналд решио да буде спасилац и да сачува 30 бодова предности у односу на Партизан.
У првом делу су се највише трудили Бабунски и агилни Петковић, али су слабо претили и Рад и те како има за чиме да жали. У центру пажње су били бивши нападачи Звезде и Партизана, Андрија Калуђеровић и Борко Веселиновић, а помоћ су имали од домаће одбране. Све три прилике биле су од 18. до 28. минута. Прво је Калуђеровић после кикса Едсона шутирао поред гола у ситуацији један на један са Кахриманом, да би затим Веселиновић украо лопту Луковићу приликом поигравања, али је и он био непрецизан.

Звездин голман је сачувао мрежу затим приликом идеалног центаршута са левог крила и ударца Калуђеровића главом.

Тако је прво полувреме протекло без погодака иако су мреже могле да се тресу, а после мирнијег периода игре у наставку, Звезда је казнила "грађевинаре" за промашаје.

Претходно су гости погодили стативу директно из корнера, нервоза је почела све више да се увлачи међу црвено-беле који су у 73. минуту успели да поведу.

Лучо Ибањез је одлично извео корнер из десног угла, а Доналд је главом са око шест метара проследио лопту у мрежу и побринуо се за коначан резултат.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА