Најновије

ИЗЕТБЕГОВИЋ ШАЉЕ ОТРОВНЕ СТРЕЛИЦЕ: Никада нас Београд неће учити реду

САРАЈЕВО - Председавајући Председништва БиХ Бакир Изетбеговић изјавио је да ће се вероватно у Мостару видети са српским премијером Александром Вучићем.

Бакир Изетбеговић (Фото: Јутјуб)

Ипак, додао је да БиХ никада неће допустити да је Београд учи реду.

"Не знам да ли ћу се видети с Вучићем, али вероватно хоћу. Неке посебне теме нисмо припремили. Увек је добродошао искрен разговор. Суседи смо, живимо скупа ослоњени једни на друге. Боље имати добре односе базиране на уважавању него препирке", казао је Изетбеговић, пренели су босански медији.

Упитан да ли је то шанса да се "испеглају" односи БиХ и Србије, Изетбеговић је рекао:

"БиХ никада неће прећутати, нити пустити да је уче реду, нарочито из Београда након свега што је оданде дошло. Ово је прилика да разговарамо о свему и отворени смо за сусрете."

Београдска Политика је, пзивајући се на изворе из Владе Србије, објавила да ће се премијер Вучић 12. априла на привредномом скупу у Мостару састати са Изетбеговићем.

Како је наведено, Вучић и Изетбеговић разговараће о свим отвореним питањима јер, како истичу исти извори, "нема простора за нове сукобе".

Изетбеговић је то рекао новинарима након што је положио цвеће на Спомен обележје, а поводом 6. априла, Дана града Сарајева.

"Данас је дан за прославу када се доказало да је ово град храбрих, добрих и талентованих људи", рекао је Изетбеговић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА