Најновије

КАКВО ИЗНЕНАЂЕЊЕ! Солана подржао Оливера Ивановића!

Бивши генерални секретар НАТО и шеф дипломатије ЕУ Хавијер Солана једна је од особа која је пред Еулексовим судом у Косовској Митровици подржала Оливера Ивановића.

Хавијер Солана (Фото: Јутјуб)

Захваљујући подршци Солане и и других званичника попут генерала Вилијама Неша, некадашњег администратора за Косовску Митровицу, и бившег високог званичника Унмика Џима Фита, у писање жалбе на пресуду по којој је Ивановић осуђен на девет година затвора укључиће се и инострани правни експерти.
„Солана је у том писму говорио пре свега о Оливеровом карактеру, како је са њим сарађивао, да је увек био за дијалог и да уопште није особа која било шта решава насилним путем“, изјавила је Ивановићева супруга Милена.
Она је додала да је у току окупљањестраних адвоката који ће се прикључити његовом правном тиму у даљем процесу, а према речима Ивановићеве, прва ствар коју ће браниоци оспоравати је то да је Ивановић било коме командовао, наређивао или учествовао у било чему што се дешавало 14. априла 1999. у Косовској Митровици. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА