Најновије

"НИКАДА НЕЋУ УЧЕСТВОВАТИ У ПАРТИЈСКОМ ЗАПОШЉАВАЊУ" Радуловић увео свечане заклетве посланика

Након Војводине, одборници и посланици Покрета Доста је било Саше Радуловића потписаће на следећим седницама у Београду и Нишу свечане изјаве које, како објашњавају, иако се потписују у Покрету нису такозване бланко оставке.

Саша Радуловић (Фото: Јутјуб)

Наиме, одборници и посланици ће се „свечано обавезивати својом речи на ултимативно поштовање политичких принципа за које се Покрет залаже“, а једине санкције за одступање од етике могу бити јавно губљење части и искључење из Покрета.
- Подржавам вредности, принципе и програм Покрета. Србији није потребан вођа. Србији је потребан систем базиран на програму Покрета. Систем јачи од сваког појединца. Јасна правила и једнаки услови за све - један је од делова ове свечане изјаве. Ипак у њој пише и следеће: „Мени није потребно радно место у јавном сектору. Никада нећу учествовати у партијском запошљавању“, али и „никада нећу трговати својим мандатом“, као и „никада нећу гласати за било коју власт, па ни за власт овог покрета, нити ћу бити део било које извршне власти без поштовања потпуне транспарентности“. Како наводе у Доста је било, „Покрет је пред изборе истакао циљ промене политичке културе и јасне црвене линије између онога што сматрају нормалним и ненормалним политичким понашањем. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА