Најновије

Трипл-дабл Џејмса за 10. узастопну победу(ВИДЕО)

Кошаркаши Кливленд Кавалирса повели су 2-0 у финалној серији Истока, пошто си у другом мечу серије били убедљиви против Торонто Репторса.

Леброн Џејмс(Фото:NBA.com)

Кливленд је на свом паркету савладао 108:89 и остварио десету узастопну победу у плеј-офу чиме је постао трећи тим који је остварио споменути резултат.
Пре Кавса то су учинили Лос Анђелес Лејкерси у два наврата (1989, 2001) и Сан Антонио Спарси (2012).
У победничкој екипи доминирао је Леброн Џејмс са 23 поена и по 11 скокова и асистенција, а најефикаснији био је Кајри Ирвинг са три поена више. Кевин Лав додао је 19 поена, уз 5 ухваћених лопти. 
"Не мислим да смо у некаквој серији. Мислим да смо добили једну утакмицу, а потом другу. Идемо корак по корак. Само се трудимо да одрадимо наш посао", рекао је Џејмс. 
С друге стране, једини на нивоу финалне утакмице био је Демар Дерозан који је постигао 22 поена и имао 5 скокова, али је промашио 8 од 18 шутева из игре. Подбацио је Кајл Лаури јер је меч завршио са 10 поена (4-14 из игре) и 6 скокова. Плејмејкер Репторса шутнуо је осам пута за три поена и погодио само једном. 
"Промашио сам небројено тројки и мислио да смо готови, а добили смо неке претходне серије. Зато се нећу оптерећивати ни сада. Имамо утакмицу у суботу и знам да ћу бити много ефикаснији. Просто речено", истакао је Лаури. 
Трећа утакмица финала Истока на програму је у ноћи између суботе и недеље у ’Ер Канада центру’. Извор:Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА