Најновије

ПАЛИО ЈЕ СРПСКИ ХРАМ У ЊУЈОРКУ: А сада се весели на бокс мечу!

Вође албанског мафијашког клана, који стоји иза паљевине српске цркве на Менхетну, окупиће се у Лондону на бокс-мечу за титулу шампиона у супертешкој категорији између британца Дејвида Хеја и Арнолда Гјергаја, који је пореклом са Косова, сазнаје „Ало!“.

Моменти ужаса у Њујорку (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, специјално за тај меч, како би бодрили свог пулена Гјергаја из САД, стижу албански нарко-босови предвођени извесним Ником из Тексаса. Оно што је још занимљивије је то да у Лондон стиже и екипа из Аустралије, коју предводи извесни Зеф Мустафа, за кога извори из безбедносних служби сумњају да је умешан у паљење цркава у Аустралији, у Мелбурну и у Сиднеју, које су такође изгореле на Васкрс, када и православна црква у Њујорку.

- Пожар на Цркви Светог Саве извазвала је банда „Блоди Албанианс“, коју предводи Џон Алите, док су у паљењу цркви у Аустралији учествовале злогласне бајкерске банде „Бандидоси“ и „Кофин чиперс“. Сви они обављају прљаве послове шверца оружјем и наркотицима за глобални албански клан у којем је и породица Харадинај, а на чијем челу, наводно, стоји некадашњи агент југословенске Државне безбедности Даут Кадировски. Само паљење цркава на Ускрс на различитим странама света био је акт њиховог јединства - преноси извор „Ало!“ упућен у функционисање овог албанског клана.

Иначе, поред „екипа“ из САД и Аустралије, у Лондону ће данас бити главни босови тог клана и са Косова, из Црне Горе, земаља западне Европе, али и Русије. Наводно, глобални клан, на чијем је челу Кадировски, а у коме значајну улогу игра породица Рамуша Харадинаја, осим Албанаца воде и два мафијаша из Русије, а међу нижим “официрима” и “војницима” су припадници различитих нација, укључујући и Србе!

Даут Кадировски слови за трећег најутицајнијег нарко-боса на свету. Годинама већ ниједна служба није објавила податке о његовом кретању, сем да има десетине лажних идентитета. Оно што је познато је то да се Кадировски 1992. године удружио са албанским кланом браће Лика у Њујорку и у трговини хероином зарадио 600 милиона долара. На свим федералним зградама у Америци крајем 20. века била је постављена потерница за овим мафијашем, рођеним 1948. у селу Црни Врх код Скопља

Његов следећи „подвиг“ био је илегални боравак у Приштини и Сарајеву. Више од годину дана попут паука је плео своју мрежу информатора, набављача, транспортера, помагача и продаваца хероина. Потом му се губи сваки траг. Извори „Ало!“ убеђени су да ће он данас седети у „Арени О2“ у Лондону, али нико са сигурношћу не може рећи под којим именом и са каквим личним описом. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА