Најновије

Дачић: У интересу Србиjе наставак сарадње СПС и СНС

БEOГРAД - Председник СПС Ивица Дачић изjавио jе данас да jе став те странке да jе и даље у наjбољем интересу Срибjе да се сарадња са СНС настави.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

"Свако би могао да наведе по неки разлог и против те идеје, али је један једини најважнији, а то је будућност Србије", рекао је Дачић новинарима након консултација о влади са председником Србије Томиславом Николићем.
Он је рекао да новинарима не може да изнесе ништа ново јер се добро зна да је изборна листа око СНС освојила парламентарну већину на изборима.
"Ми смо веома задовољни што су наше две изборне листе, СНС и СПС,  као представници владине политике, освојиле толико мандата, што је потврда да је политика коју смо водили била исправна", рекао је Дачић.
Председник Србије Томислав Николић наставио је консултације о влади са представницима листа које су ушле у парламент, а најпре је разговарао са лидерима коалиције СПС-ЈС.
Николић ће потом у 10.30 разговарати са делегацијом СРС, коју ће представљати заменик председника странке Немања Шаровић и генерални секретар Наташа Јовановић, а потом и са представницима ДС у 11 сати.
Пола сата касније разговараће са преставницима покрета "Доста је било", затим са представницима коалиције СДС-ЛДП-ЛСВ, Двери-ДС С, СВМ, представницима листе "Муамер Зукорлић-Бошњачка демократска заједница Санџака", СДА Санџака Сулејмана Угљанина.
Николић ће саслушати и мишљења Партије за демократско деловање у 14.30 сати и Зелене странке у 15 сати.
Председник Србије је консултације започео у четвртак разговором са лидером СНС Александром Вучићем.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА