Најновије

СЕКС-ИГРА ПУЊЕНА КОКОШКА НИЈЕ НИШТА: Застрашујуће оргије ученика које остављају трајне последице!

Такозвану забаву под називом “пуњена кокошка” “играју” пет дечака и пет девојчица у празном стану. Девојчица која буде изабрана треба да задовољи свих пет дечака, а ако не успе, онда мора да “плати казну” – да буде њихова “жртва” са којом ће сви они имати сексуалне односе, један за другим.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Више о страшној секс-игри основаца "пуњена кокошка" прочитајте ОВДЕ. Још горе "игре" упражњаване су седамдесетих и осамдесетих година 20. века у доба старе Југославије. Нарочито проблематично у оном времену, са релативно стабилним моралним правилима које је утврдило ондашње друштвено уређење. Секс је био табу тема, а први односи ретко су се дешавали пре завршетка средње школе... Те, 1986. године у новинама се појављују скандалозни текстови о "лепезама" и "каменим фацама". Родитељи се тресу, а клинци покушавају да уђу у траг онима који су пробали. Мислили сте да су данашње генерације претерале? Не бисмо се кладили.
Прави је шок био када су се у новинама појавили текстови да малолетни Београђани оргијају на рођенданима. Заправо, тада то није проглашено за оргије, већ је објашњено да су фоте замениле нове игре. Шокантне, ужасне.
У "лепезама" девојчице (девојке) на журки стану у круг, нагну се једна према другој, лица су им спојена и тако се "аранжирају" у лепезу, а дечаци (младићи) их "обрађују" од позади. У "каменим фацама" мушкарци голи седну око великог, округлог стола са столњаком који се спушта скоро до земље. Једна девојка се увуче испод стола  и насумице изабере једног од њих ког орално задовољава. Циљ игре је да он задржи "камено лице"  и не покаже да баш њега "ради". Дечаци су међусобно погађали ко је "жртва" и играли на испадање.
Ту је и "пуњена патка". У овој варијанти девојка је у улози патке. Бежи, мушкарци је јуре, и свако ко је стигне аутоматски стиче право да има секс са њом.
Касније се пронела прича да је све то измислио један београдски новинар у одсуству занимљивих тема, али већ је било касно, јер чак и да је тако, клинци су добили идеју и сви су причали само о томе ко прави такве рођендане и како упасти на њих.
У одсуству храбрости за тако екстремним играма, момци су наводно набављали афродизијаке типа "шпанска мушица" и "јохамбин" и сипали их девојкама у пиће и онда би чекали реакцију. То нису радили да би их напаствовали, већ да би видели реакцију. Заправо, у већини случајева би у пиће сипали рицинус или нешто слично, а другарима се хвалили да је у питању био афродизијак. Тако су ваљда испадали фаце. Јохамбин...звучи тајанствено, а заправо је реч о чувеном препрату који шири крвне судове и даје се кравама као афродизијак. Познато је да се јохамбин даје крупној стоци за јачање полног жара. Учестало коришћење делује токсично и може да убрза пулс, оштети срце и бубреге и изазове трајне последице.
Извор: 24sata.rs/ Кури

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА