Најновије

СРБИН ПАТОСИРАО АМЕРИКАНЦА ЗА ДВА МИНУТА: Спектакуларна борба Дарка Стошића (ВИДЕО)

Деби на америчком тлу прошао је сјајно. Дарко Стошић, један од најталентованијим српских ММА бораца на ФФЦ 25 догађају у америчком Спрингфилду за два минута уводне рунде је патосирао америчког ривала Манија Муриља!

Дарко Стошић са српском заставом (Фото: Фејсбук)

Иако овај меч није био за појас (због пуцања бицепса Диона Старинга) Дарка Стошића је привукао највише пажње у делу ММА програма.

– Американац је одмах кренуо у напад и серијом ручних удараца уздрмао Стошића, али се Дарко брзо повратио и чим је осетио моменат са два јака крошеа је послао Американца на под – добијен је извештај из САД повом велике победе.

Меч је трајао свега два минута прве рунде. Нокаут је дигао публику у Спрингфилду на ноге да је не знајући како се изговара тачно Стошићево име доделила му надимак Дарк к.о (мрачни К.О. (нокаут)).

Дизање српске заставе у рингу је додатно одушевило део српске и босанске публике која је дошла да бодри Дарка Стошића и Дениса Маријановића (Бањалука) који је исто извојевао победу у К1 дисциплини.

– Пријатно сам изненађем како ме је прихватила публика у Спрингфилду. Меч није дуго трајао иако је противник био доста незгодан.

– Желим да захвалим мом тиму који ме је спремио за овај меч, промотерској кући “Mega Promotion”, кондиционом тренеру Давиду Радуловићу и кик-бокс тренеру Небојши Павковићу – јавио се из САД Дарко Сотшић. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА