Најновије

ТЕЖАК ИЗБОР ЗА БЕРНИЈА САНДЕРСА: Клинтонова или не!?

Хилари Клинтон и Берни Сандерс одржали су затворени састанак о резултатима последњих демократских кандидатских избора у престоници Сједињених држава (дистрикт Коломбија).

Не зна за кога да гласа... (Фото: Јутјуб)

Према прелиминарним подацима одлучујућу победу на овим изборима за кандидата однела је Хилари Клинтон. Она је добила подршку скоро 80% бирачког тела.
Детаљи састанка нису саопштени. Међутим, руководиоци предизборних кампања оба кандидата признали су да су обоје били задовољни резултатима. Политичари су разговарали како се супротставити Доналду Трампу, који је већ прикупио довољно бирачких гласова да постане званични кандидат Републиканске партије Сједињених држава.
Главно питање избора - по којој цени ће Хилари Клинтон купити подршку Бернија Сандерса. Она може да му обећа испуњење дела његовог социјалног програма, али с обзиром на патолошку лажљивост Клинтонове, не постоји гаранција да ће та обећања испунити. Сандерс не би требало да очекује положај Вицепремијера. За тако нешто, он је превише радикалан. Ако се Берни Сандерс усудио да подржи Хилари Клинтон, он показује да је читава његова контрасистематичност била само предизборни трик. Клинтонова је персонификација продајне, лажљиве, принципијелно недемократские америчке политичке елите у настајању.
Иако је изненађујуће, имајући у виду кључне светоназоре о животу и смрти Американаца (рат, спољна политика), као и подршку америчке економије и радничке класе, Сандерс је ближи Трампу, него Клинтоновој. Са Хилари га спајају заједнички ставови о, за већину Американаца, другоразредним питањима – абортус и права содомита и осталих перверзњака.
Бернијева одлука ће показати какви су трендови јачи у новом америчком социјализму: инерција културног марксизма, или борба за мир и жеља да се заиста заштити америчка радничка класа.
Извор: Катехон

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА