Најновије

Ко је 11. септембра напао САД!?

Сједињене државе су нападнуте 11. септембра под веома сумњивим околностима. Ко је напао Сједињене државе тада?

Имран Хосеин (Фото: Јутјуб)

Пише: Имран Хосеин Речено нам је да се масовно ради на заташкавању учешћа Бушове администрације. И, као што смо могли очекивати, исти они, који су информације о догађају сакривали, сада су их објавили, не би ли осрамотили америчку владу, што је део стратегије да се Сједињене државе доведу до колапса. Тако је сада телевизија CNN емитовала разне програме, а они који контролишу медије у Сједињеним државама, обасипају медије информацијама које недвосмислено и без сумње показују да је администрација Сједињених држава умешана у масовна заташкавања.
Када се погледа њихова стратегија, види се да су у авионе укрцали велики број Саудијаца, од којих су неки били и сумњиви. Зашто толико Саудијаца? Зато што су власти у Саудијској Арабији пријатељ Сједињених држава. У ствари, има нешто између Израела и Саудијске Арабије, што је изненађујуће – то су сестре. Исте силе које су радиле на стварању Израела су исте оне силе које су радиле на стварању Саудијске Арабије. Исте силе које Израелу осигуравају безбедност су исте силе које су Саудијску Арабију оставиле данас у животу и осигуравају јој безбедност. И када буде уништавана Саудијска Арабија, убрзо након тога ће и Израел. Сједињене државе не могу да нападају Израел све до једног одређеног тренутка. Сједињене државе нису могле да нападну Ирак све до једног одређеног тренутка. Када је нападнут, Ирак, није био  претња нити Сједињеним државама, нити Израелу. То је само била стратегија да изгледа као да је Ирак претња.
Па су искористили претњу биолошким, и оружјем за масовно уништење, који се налазе у прашини на небу.
Оно што је стварно је да нема никакве претње. И зашто онда то урлање о нападу на Иран...
И, то ко? Који то командант - војно стратешки -  која држава започиње рат и о томе говори годину, две унапред “хеј, ево имам намеру да те нападнем” и у свим могућим медијима објављује разне врсте алтернативних стратегија за нападе. Делује сумњиво.
Британија више не управља светом. Сада су Сједињене државе постале управитељ света. А на овај исти, тајновити начин, су се одвијали и односи између Британских острва и Свете земље, који су почели Балфоровом декларацијом. Постоји и тајновита веза између Сједињених држава и Израела, која је била толико очигледна на Светској конференцију о расизму у Дурбану. Да ли је Израел напустио конференцију јер се цео свет ујединио да га осуди због зверстава над палестинским народом. И, погодите шта Израел каже: Ујка Сем! Ујка Сем! Постоји та мистична веза између друге владајуће државе и Израела.
Оно што се догодило у Сједињеним државама 11. септембра, у многоме подсећа на један други напад, који се догодио много година раније – ради се о убиству Надвојводе Фердинанда у лето 1914. у Сарајеву – то је било терористичко деловање које је довело до Првог светског рата.
За време Првог светског рата се и појавила та нова владајућа држава – Сједињене америчке државе. Ако то човек не разуме, нека мало чита историју. Овај новији напад, 11. септембра је требало да поврати Сједињене државе као владајући државу. Али, током остваривања овог плана, Сједињене државе имају да заврше неки посао и за Израел. Могао бих да наведем две важне ствари које Сједињене државе треба да спроведу за Израел. Има их много више, али сасвим је довољно навести и ове две. Да би Израел успео у томе да Сједињене државе буду водећа земља у свету, мора да дође до слома не само америчке економије, него и долар мора да пропадне. А када долар пропадне, свет ће се решити папирног новца… а, ако ми не верујете, само чекајте. Чекајте...
Извор: Катехон

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА