Најновије

"Прво што сам помислила било је...": Цеца открила како је скинула мрак - данас би је сви у школи прозивали

С обзиром на то када данас омладина ступа у сексуалне односе на рачун наше познате певачице би у ово време сви збијали шале.

Светлана Цеца Ражнатовић (Фото: Инстаграм)

Раније су девојке биле другачије васпитане, поготово оне које су живеле по мањим местима. Поштовала се традиција и одређени обрасци друштвеног понашања.

У таквом једном месту расла је и Цеца, те је, како је певачица сама посведочила, друштвена средина имала утицај и на њен сексуални живот.  

Цеца је у једном старом интервјуу открила када је имала прво секуално искуство, односно до када је била невина.

- До осамнаесте. Припадам можда последњој генерацији којој је девојачка невиност била битна. У мањим срединама, из које и ја потичем, било је врло битно да се зна с ким девојка излази, морала сам да поштујем те принципе и традиционалне вредности. Увек сам била романтична и волела дуге везе. А са првим мушкарцем била сам годину и по дана у вези - отркила је својевремено Цеца за Плејбој.

На питање како јој се чинило прво сексуално искуство, Цеца је рекла:

- Без везе, нисам то урадила из потребе, већ из чисте радозналости. Када сам видела како то изгледа, помислила сам - па и није нешто нарочито. А како је Цеца објаснила шта је Аркан волео у кревету, а није, како је сама истакла, ни туцање ни спорт, прочитајте ОВДЕ. Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА