Најновије

НАПАД НА МИНИСТРА: Хтео да убије Небојшу Стефановића зољом!

БЕОГРАД - Милош М. (33) из Београда ухапшен је због сумње да је у ноћи између суботе и недеље претио да ће зољом убити министра полиције Небојшу Стефановића.

Небојша Стефановић (Фото: Јутјуб)

У документу о инциденту, који се још чува у најстрожој тајности, наводи се да је Милош М. нешто после поноћи дошао до саме капије министрове куће у Београду у којој Стефановић живи с породицом.

Само захваљујући присебности службеног обезбеђења министра Милош М. није успео да прескочи ограду на коју се попео. Београђанин, чију евентуалну повезаност с неком криминалном групом полиција још проверава, запретио је да је спремио оружје и да министар може да бира да ли ће да страда "од пиштоља или зоље".

- Службено обезбеђење министра полиције нешто после поноћи, у ноћи између суботе на недељу, приметило је младића који је дошао до саме капије и покушао да прескочи ограду. Покушали су да га упозоре да не прилази и да се заустави, али уместо да их послуша, рекао је "зовите га да изађе, хоћу да разговарамо истог тренутка или ће да зажали" - открива извор.

- Стефановићу, изађи ако смеш, убићу те! Срам те било! - викао је, наводно Милош М., упорно покушавајући да утрчи у двориште куће.

Како извор из истраге наводи, када је видео да обезбеђење креће ка њему, запретио је да му не прилазе.

- Побићу вас све! Припремио сам зољу и пиштољ, обрачунаћемо се - претио је.

Брзом реакцијом службеног обезбеђења министра, помахнитали младић је у последњем тренутку спречен да приђе министру и његовој породици.

- Није деловао као човек који се препао кад је видео припаднике полиције, напротив, оставио је утисак особе решене да оствари своју намеру. Нема сумње да је био свестан да је кућа под обезбеђењем и видео-надзором, као и да је немогуће да његов покушај упада у кућу прође незапажено - каже извор и додаје да приликом привођења код младића није пронађено оружје. И даље се проверава да ли су његове претње биле само празна прича или је имао помагаче.

Милош М. после хапшења је одбио сарадњу и није желео да одговара на питања полиције.

- Био је нервозан и узнемирен, али није реч о психички лабилној особи. Кад се мало смирио и схватио да његова ситуација није ни најмање наивна, "спустио је лопту", и изјавио да није имао озбиљну намеру да убије министра - открива извор. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА