Најновије

ХТЕО ДА ПРЕКИНЕ УТАКМИЦУ НА ЕП: Хрватска полиција ухапсила и првака света

У акцији хрватске полиције приведено је неколико особа из Сплита и Шибеника, за које се сумња да су учествовале у нередима на утакмици Хрватске и Чешке у Сент Етијену током Европског фудбалског првенства.

Фото:Јутјуб

Хрватски медији пишу да су у Сплиту приведена лица од од 19 до 25 година старости, а међу њима је професионални ватерполиста који је играо за Морнар, а данас игра у Италији.
Негирао је да је починио дело. Каже да се професионално бави спортом и навија за Хајдук, али да није припадник Торциде и да нема ништа против ХНС-а. Тврди да се бранио од напада. Има статус врхунског спортисте јер је био јуниорски првак света у ватерполу.
У Шибенско-книнској жупанији потврђено је хапшење 28-годишњака са подручја Шибеника, којег сумњиче за изазивање нереда на стадиону у Француској.
Према неслужбеним информацијама, реч је о припаднику Торциде који се сумњичи да је бацао бакље у терен и учествовао у изазивању прекида сусрета. Шибенска полиција је потврдила да је 28-годишњак пријављен због изазивања нереда, за шта је запрећена казна од пола године до пет година затвора. Извор:Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА