Најновије

СТАНКО СУБОТИЋ ЦАНЕ ТВРДИ: Ружица Ђинђић ми тражила вилу на Дедињу одмах после атентата на Зорана!

БЕОГРАД - Контроверзни бизнисмен Станко Суботић Цане, који је недавно правоснажно ослобођен оптужби за шверц цигарета, тврди да му је Ружица Ђинђић одмах после атентата на Зорана Ђинђића тражила да јој поклони вилу на Дедињу.

Станко Суботић Цане (Фото: Јутјуб)

У интервјуу за недељник "Експрес" Цане се присећа како му је Ружица рекла да јој треба луксузна кућа јер нема где да живи, а тврди и да се распитивала за "Ђинђићев новац".

"Ружица ме звала да дођем код ње после саучешћа, сва плачна и уцвељена, наравно, за шта је и имала велики разлог, и онда је тражила да јој дам кућу на Дедињу. Моју породичну кућу. Њој треба, нема где. И нисам јој дао. Онда ме је наравно питала да ли Зоран има неки новац код мене. Рекао сам јој да има и да новац с тог рачуна неће бити потрошен ни за шта осим за Д", истакао је Цане у интервјуу.
Како он наводи, "Ружици Ђинђић сам по налогу Бориса Тадића дао милион и кусур евра. Али је Борис био љут, пошто је ваљда сматрао да истог дана треба да јој предам тај новац, мислио је да га имам у џаковима. Вероватно је полазио од себе, можда он држи кеш у џаковима... Онда сам ја рекао да ми треба време да подигнем тај новац и сукцесивно сам јој давао, 100.000, па 200.000 евра, имам тачне датуме кад је и колико добила"

Цане наглашава да је Драган Шутановац мафијашким методама од њега често узимао "помоћ".

- Седео је у мојим фирмама, није излазио из њих. У свом кабинету у Министарству одбране држао је заставицу моје "Футуре плус"... Узимао је помоћ кад му је требало за штампање, да помогне неким новинама да имају боље услове, а да зато пишу боље о ДС или лошије о некоме. Одвратан је то осећај, прави мафијашки систем. Мафијаши дођу код вас, седну, праве вам проблеме преко медија, организују све, али седе код вас да вам као помажу.  Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА