Најновије

Ђоковић пропушта Дејвис куп на Ташу?

Најбољи тенисер света Новак Ðоковић изјавио је да је близу одлуке да “прескочи” меч са Великом Британијом у Дејвис купу, како би се максимално добро припремио за наступ на Олимпијским играма у Рију.
– Нисам још одлучио, али сам ближи одлуци да изостанем из тог меча. Одмах после Вимблдона фокус ће ми бити на Олимпијским играма и даћу све од себе да се прво добро одморим, а онда и да кренем са максимално озбиљним припремама за Рио.
– Промена подлоге у кратком року са траве на шљаку није једноставна ствар, доноси доста ризика и близу сам договора са селектором Обрадовићем и саиграчима да прескочим дуел са Британијом. Међутим, није ми лако да пресечем, јер нема лепше ствари него када играм за Србију, пред својим народом. То је посебна врста емоција и нешто што свакога од нас испуњава – рекао је српски тенисер извештацу Журнала из Лондона. Он је додао да је веома поносан на бронзану олимпијску медаљу из Пекинга и истакао да не крије да у Рију жели злато. – Даћу све од себе да узмем злато, али и остали тенисери у Бразил стижу са истим циљем, много тога мора да се поклопи да бих то и остварио. Биће то све осим шетње до првог места и злата – поручио је Ðоковић и констатовао да од српског тима оцекује више од четири медаље колико је освојено у Лондону. Меч четвртфинала Дејвис купа између Србије и Велике Британије игра се од 15. до 17. јула на Ташмајдану. Извор:Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА