Најновије

СНИМАЛА САМ ПОРНИЋЕ И БИЛА ПРОСТИТУТКА: Позната глумица запрепастила свет!

Глумица Џозефин Џилијан која се појавила у серији “Игра престола” као куртизана Мареи, запрепастила је све када је признала да је радила као проститутка и снимала порниће.

Глумица Џозефин Џилијан (Фото: Принтскрин HBO)

Џозефин (27) је преживела пакао у детињству, са 12 година је завршила у усвојитељској породици, њен нови “отац” ју је до 14. навукао на марихуану и кокаин, а у 16. ју је први пут силовао, па је касније “делио” са својим пријатељима и тај ужас се наставио и наредних година.
Без трунке достојанства и самопоуздања, Џозефин је као тинејџерка почела да се бави проституцијом.
– Радила сам као ку*ва и истовремено снимала јефтине порно-филмове под уметничким именом Софи О’Брајен. Све се променило када сам видела оглас да се траже глумице за “Игру престола” – испричала је Џилијан. – Тражили су младе жене које се не стиде голотиње, са природним грудима и без тетоважа. одмах сам послала фотографију. Ускоро су ми одговорили да желе да ме ангажују и ја сам била одушевљена јер то је коначно била прилика да се бавим озбиљном глумом – објаснила је Џозефин.
На крају, испоставило се да је голотиња спасла Џозефин од… порнића и проституције, и она каже да је тај живот сада заувек иза ње. Занимљиво је да се лик Мареи појављује у већ пет сезона “Игре престола” што Џилијанову чини једном од ретких чланова екипе који могу да се похвале толиком дуговечношћу…
Погледајте ОВДЕ, порно глумице откриле најперверзније ствари које су радиле на сету. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА