Најновије

Побеснели Змај стргао мајицу Ружици па је бацио на под (ВИДЕО)

Ружица Вељковић и Илија Граховац познат као Змај од Шипова, већ неко време су у отвореном сукобу, а бруталне увреде и изливи беса постали су део њихове свакодневнице.

Змај у нападу (Фото: Јутјуб)

Змај је већ неколико пута био у искушењу да удари ову такмичарку, али је до сада успевао да се исконтролише. Ружица се њега очигледно не плаши па му непрестано тера инат и доводи до лудила.
Синоћ се опет десио инцидент, када се Змај од Шипова попео на столицу не би ли био ближи камери и као што смо већ навикли, урлао на сав глас. У том моменту појавила се Ружица која је добацила провокативни коментар, подижући мајицу са својим ликом у вис,  што је већ напетог Змаја потпуно излудело, да је насрнуо на ову такмичарку, истргао јој мајицу из руку и бацио на под.
Илија је викао на Ружицу "победник бити нећеш", а шта му је она одговорила и како је изгледала цела ова ситуација погледајте на снимку.

Zmaj potrgao Ruzicinu majicu i bacio u bazen 1/deoby booschelo1 Јуче је порно глумица Невена Хот открила због чега ју је муж оставио, а више о томе прочитајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА