Најновије

ЗНАЦИ ДА СЕ ОНА ИГРА СА ВАМА: Да ли сте резерва док не наиђе нешто боље?

Нема ништа лоше у необавезним везама, али ако је једна страна загрејана, а друга седи на две столице, то је сигуран рецепт за пропаст. Пре него што потпуно одлепите за новом девојком, обратите пажњу на њено понашање како не бисте били повређени. Психолог Полет Куфман Шерман каже да су ово знаци да се она игра са вама и доживљава вас као резерву док не наиђе нешто боље.

Страст (Фото: Јутјуб)

Не поштује план  Договорили сте се да се видите, али вам она у последњем тренутку отказује састанак. То може сваком да се деси, али ако се понавља, значи да сте јој кец у рукаву ако не нађе ништа занимљивије што би радила то вече. Ако јој нисте приоритет на почетку везе, не можете очекивати да то постанете у будућности.
Никад нисте били код ње
Када она стално долази код вас, а ви никад нисте били у њеном стану, време је да се запитате да ли нешто крије. Или неког. Можда се виђа са још неким ко би могао да наиђе у незгодном тренутку. Најбоље је да ову дилему разрешите отвореним разговором.
Не слика се са вама Неке жене заиста не воле да се сликају, али ако јој Фејсбук профил "пуца" од намештених фотографија, онда је симптоматично да избегава сликање са вама. Велика је вероватноћа да је тек изашла из дуге везе, па не жели да је околина бомбардује питањима ко сте сад ви јер још није сигурна на чему је са вама.
Не упознаје вас са пријатељима Неколико месеци је сасвим довољно да упознате бар неку њену другарицу. Ако се то још не дешава, могуће да јој нисте важни. Извор: Novosti.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА