Најновије

НЕК НЕ КРЕЋЕ НА ПУТ: Шешељу забрањен улазак у БиХ!

Министар безбедности БиХ Драган Мектић рекао је да лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ не може ући у БиХ јер има забрану.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Ако уђе илегално, биће процесуиран као и сваки други човек који уђе илегално, рекао је Мектић за недјељник "Став", а преносе медији.
Закон о странцима прописује да у БиХ не може ући особа која већ има забрану уласка, уколико покуша, службеник на граничном прелазу ће му издати решење о одбијању уласка у БиХ, а може бити и кажњен новчано, у износу од 300 до 1.500 марака.
Уколико Шешељ уђе у БиХ илегално, биће ухапшен и предат Служби за послове са странцима и врло брзо ће бити депортован у земљу чији је држављанин.
"Еуроблиц" је раније писао да је могуће да Шешељ данас дође у Братунац, како би одао почаст српским жртвама.
"Сигурно је да ће делегација странке доћи. Што се тиче мог доласка, још ћемо одлучити о томе, јер ми је службено забрањен улазак у БиХ одлуком бившег високог представника Карлоса Вестендорпа. Међутим, ми ћемо ускоро да прекршимо ту забрану", изјавио је тада Шешељ.
Лидер српских радикала навео је да ће на неком месту и у одређено време он ипак прећи границу БиХ и појавити се Братунцу.
Извор: Srna.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА