Најновије

МИНИСТАРКА ТВРДИ: Наша влада, ни америчка, ни руска

Нова Влада Србије неће бити ни америчка, ни руска, већ ће радити у интересу грађана Србије, поручила је данас потпредседница владе у техничком мандату Зорана Михајловић.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Михајловић је новинарима у Чачку рекла да су многима у актуелној влади приписивани епитети да су "нечији", али да верује да нико не размишља о Истоку или Западу, већ искључиво о Србији.
"Ја стварно мислим да смо ми део Владе Србије и да је политика СНС добила поверење грађана јер се знају циљеви и пут којим идемо. Ја се у том смислу и понашам. Циљеве које је поставио мандатар ја реализујем", рекла је Михајловић на питање новинара да ли има проблема у састављању владе с обзиром на медијске натписе да је то проблем између Истока и Запада, будући да су неки људи руски, односно амерички.
"Ми радимо за нашу земљу, то није ни америчка, ни руска земља", нагласила је Михајловић.
На питање да ли ће бити у новој влади, Михајловић је рекла да је са Вучићем разговарала пре више од месец дана о инфраструктурним пројектима, стратешким плановима, шта ће нова влада у наредне четири године да понуди и шта ће мандатар у свом експозеу говорити када је рече о инфраструктури и коридорима.
"Ипак мислим да премијер стварно треба да каже ово је мој тим, па кад то уради онда ћу да причам", навела је Михајловић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА