Најновије

Шешељ: Угинуо бих да су нас Хрвати победили у кошарци

Политичарима изгледа не смета превише временска разлика између Србије и Бразила, па су многи од њих ноћу будни како би испратили мечеве наших репрезентативаца на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру. Јучерашње рано јутро, у којем су неизвесну кошаркашку утакмицу одиграле селекције Србије и Хрватске, умало главе није дошло лидеру СРС Војиславу Шешељу.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ каже да би умро да је Хрватска добила меч.
- Пробудио сам се да гледам кошарку, јер пратим увек репрезентацију и важне утакмице. За клупска такмичења немам осећај. Највећа ме туга ухвати кад се потуку навијачи наших тимова међусобно. Запитам се због чега, а ни они не знају. Али кад се навија за репрезентацију, то је друго, поготово ово с Хрватима. Да су нас победили у кошарци, ја бих угинуо исте ноћи - признао је Шешељ.
Министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић каже да воли да гледа важне утакмице, па је тако било и овог пута, мада није успео да гледа утакмицу од почетка, јер се играла усред ноћи.
- Пробудио сам се кад је било 43:40 за Хрвате и одмах сам се разбудио. После више нисам ни тренуо - рекао нам је Љајић, који је додао је због тог мало поспан.
Лидер Нове странке Зоран Живковић помно је пратио и такмичење атлетичарке Иване Шпановић и младу теквондоисткињу Тијану Богдановић. Пошто је кошарка била у наставку, каже да готово није ни спавао.
- Гледао сам сва такмичења прошле ноћи. Пратим увек важне утакмице, а те ноћи сам посебно био будан. Гледао сам сам, сви остали укућани су спавали - открива Живковић и описује своје импресије са Олимпијаде.
- То је била лепа ноћ за Србију, навијаче и за спортисте. Треба им одати свако признање и не гледати у зубе да ли је сребро или бронза. Бити на победничком постољу на Олимпијским играма је грандиозан успех - поручује Живковић. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА