Најновије

ЧИСТКА У РУСИЈИ: Путин сменио осам генерала!

Председник Русије Владимир Путин издао је указ о смењивању осам генерала у Министарству унутрашњих послова, Министарству за ванредне ситуације и Истражном комитету Русије.

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Председник Русије Владимир Путин издао је указ о смењивању осам генерала у Министарству унутрашњих послова, Министарству за ванредне ситуације и Истражном комитету Русије, саопштено је на званичном сајту Правне службе за информисање те земље.
Са функције је смењен заменик шефа Главне управе за безбедност генерал-мајор Виталиј Фролов. У истом ресору дужности је ослобођен генерал-мајор Дмитриј Шершаков, а смењен је и руководилац Истражног комитета Русије за Тамбовску област генерал-мајор Александар Тисковски. Академија за управљање Министарства унутрашњих послова остала је без заменика начелника генерал-потпоручника Василија Бикадорова, а у том министарству смењени су и генерал-мајор Алексеј Лаушкин и пуковник Олег Правосуд, који је био начелник Одељења за материјално-техничку и медицинску заштиту Министарства унутрашњих послова, пренео је Спутник. Међу службеницима у Министарству унутрашњих послова смењени су и заменик министра унутрашњих послова за Башкортостан Вјачеслав Андрејев и начелник Главне управе за Краснојарски крај Вадим Антонов. Смењени су и главни тужиоци Самарске области и Ставропољског краја Мурат Кабалојев и Јуриј Туригин. Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА