Најновије

Додик: Милановић је пола дана партизан, а пола усташа!

БЕОГРАД - Ставови лидера СДП Зорана Милановића о Србији и Србима бришу илузију да у Хрватској постоји разлика између левице и деснице, каже председник РС Милорад Додик.

Милорад додик (Фото: Синхуа)

"Милановић је по више основа искомплексиран политичар и човек. Живи под теретом имена које неодољиво 'мирише' на српско, губи изборе а не схвата зашто. Милановић пола дана живи као партизан, а пола као усташа, и као већина политичара са хрватске сцене вуче вишевековни комплекс од Срба", рекао је Додик, пренели су бањалучки медији.
Додик сматра да та врста шизофреније у политичком деловању ескалира у једној овако јадној салви увреда, које су само израз Милановиће свеколике немоћи. 
Оценио је да је Милановић испао смешан тип, када се на све што је рекао погледа са дистанце од два дана. 
"У свему може да профитира само Томпсон. Сад може да очекује позив да гостује и на предизборним скуповима хрватске антифашистичке левице", рекао је Додик коментаришући увредљиве и неримерене изјаве Милановића на рачун Србије Срба и БиХ, које су наисле на осуду званичника, јавности и медија у целом региону. 
Милановић је те ставове изнео у утора у разговору са хрватским бранитељима, који су само дан раније од хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић тражили да им уговори састанак са српским премијером Александром Вучићем како би заочели дијалог о смиривању тензија и решењу отворених питања у српско-хрватским односима. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА