Најновије

МИЛАНОВИЋ ОПЕТ ПОНИЗИО НИКОЛИЋА: Тома је гробар, а ја никад нећу да се љубакам са гробаром?

ЗАГРЕБ- Након што је “помињао мајку“ лидера ХДЗ и после његовог одговора, Зоран Милановић се поново огласио и поново изнео бујицу тешких речи на рачун Србије.

Зоран Милановић (Фото: Јутјуб)

Председник СДП је о мајци Андреја Пленковића говорио у разговору са бранитељима, који је тајно сниман, после чега је председник ХДЗ рекао да то никада неће заборавити, да би потом Милановић истакао да никада није спомињао ничије родитеље, да је то жаргон и да нема ничега увредљивог.
Потом се осврунуо и на односе Србије и Хрватске, који су додатно заоштрени његовим изненађујуће екстремним изјавама у последњих неколико недеља.
“Ми од Србије тражимо само да укину закон. ХДЗ живи у страху и гледа им кроз прсте. Ја лично нисам имао проблем ове четири године с демократским, модерним владама. Имамо проблема с балканским менталитетом, с онима којима припада ХДЗ и са којима се разумеју. Нормално да људима у Београду, екипи која је у рату одиграла монструозну улогу, слушам Вучића и Николића, с таквим људима не могу да причам. Не видим разлог да се љубакам с Томом Гробаром. Нећу с њима да причам, ако постанем премијер, с њима ће причати моји сарадници“, рекао је Милановић.
Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА