Најновије

ПУТИН: Не делите терористе на добре и лоше!

Председник Русије Владимир Путин изјавио је да нису дозвољени двојни стандарди у борби против тероризма, нагласивши да не треба делити терористе на "добре" и "лоше".

Владимир Путин (Фото: РИА Новости)

Руски председник је нагласио да су недавни терористички напади још једном показали да се тероризму може супротставити само заједничким снагама уз координацију УН.
- Посебно ћу нагласити да недавни терористички напади који су изведени у различитим регионима света још једном показују да се тероризму може супротставити само заједничким снагама, у складу са нормама и принципима међународног права уз координацију УН. Овде не треба да буду двојни стандарди, не треба делити терористе на "добре" и "лоше". И наравно, недопустиво је и крајње опасно  покушавати искористити терористичке, радикалне, екстремистичке групе у политичким или геополитичке интересе - рекао је он у интервјуу информативној агенцији "Азертаџ", уочи путовања у Баку на састанак лидера Азербејџана, Ирана и Русије.
Председник је подсетио да управо ти принципи Русија, Иран и Азербејџан активно напредују у међународној заједници и желе максимално да рашире и ојачају вишестрану сарадњу како на политичком нивоу, тако и на линији полиције и специјалних служби. Извор: vesti-online

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА