Најновије

МИСТЕРИОЗНИ ЛЕТЕЋИ ОБЈЕКАТ: Да ли је уочи катастрофалне поплаве Скопље надлетао НЛО? (ВИДЕО)

Да ли је уочи катастрофалне поплаве, која је однела 21 живот, Скопље надлетао НЛО? Ово питање је поставила скопска телевизија Канал 5 која је објавила снимак непознате летелице.

НЛО изнад Скопља? (Фото: Јутјуб)

Догађај је забележен синоћ око 19.30 часова у скопском насељу Драчево види се „мистериозни“ објекат како се директно спушта од врха кадра на доле, али постоје и скептици који тврде да је реч само о птици.
„Мистерија“ и даље остаје „мистерија“, мада су Македонију и раније често “надлетали неидентификовани летећи објекти”. Последњи пут у јануару прошле године у Струмици, на југу земље НЛО је виђен изнад центра града, а очевици, који су га тада снимали мобилним телефонима, рекли су да је “непознати летећи објекат ишао у цик – цак”. Напред се кретао изузетно брзо, а назад споро, а при том је мењао боје, од зеленкасте до жуте, да би после пар минута великом брзином нестао са хоризота.
Стојмир Симјановски, један од најпознатијих македонских уфолога, који је и сам неколико пута имао “блиски сусрет треће врсте” тврди да ванземаљци постоје, и да они, поред Новог Мексика и Бразилије, веома често посећују Македонију, али још увек не желе да се покажу и ступе у контакт са људима.
– Поред Јужне Америке и Новог Мексика, Македонија је занимљива ванземаљцима због своје старе цивилизације. Проучавања казују да ванземаљци долазе на Земљу због упозорења да ће нам се десити катаклизма, политички преврат или револуција - објаснио је тада Симјановски.
Неидентификовани летећи објекти најчешће су наводно виђани изнад Охрида и околине, изнад Исара код Штипа и локалитета Јама, близу Лазарополе, а права инвазија ванземаљских летелица над Македонијом догодила се двадесетих година прошлог века.
Житељи Штипа су до сада имали највише сусрета са НЛО, преко 30. Летећи тањири не заобилазе ни остале градове Македоније, па ни Скопље.
У августу 2013. године, светло-црвена пулсирајућа лопта збунила је становнике престонице. Наводно, мистериозна светлост се неколико минута налазила изнад Скопске Црне Горе, мењала је облик и интензитет светлости, да би убрзо потом муњевитом брзином нестала. Сви они који су је видели, а њих није било мало, били су убеђени да се ради о НЛО, а то су поткрепили снимцима са мобилним телефонима.
То није био први пут да Скопљанци на небу виде НЛО. Годину дана раније, у јулу 2012., виђено је више таквих објеката, укупно 12, који су подсећали на летеће тањире. Тада су у размаку од 15 минута небом изнад Скопља четири пута прелетеле групе од по три летилице.
Видео погледајте овде: Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА