Најновије

УМАЛО ДА ДОБИЈЕ БАТИНЕ: Посланик СНС физички претио Бошку Обрадовићу!

Покрет Двери је саопштио да је њиховом лидеру Бошку Обрадовићу прећено физички од стране посланика СНС-а Марка Парезановића.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

 - Народни посланик СНС Марко Парезановић физички запретио народном посланику и председнику Српског покрета Двери Бошку Обрадовићу речима: „Наћи ћемо ми начина да те се решимоˮ. Упркос томе што се већ пет година налази на власти, СНС још увек није научила да има опозицију и да постоје политичке опције са другачијим мишљењем од њиховог - наводи се у саопштењу.
У њему се додаје да се овом покрету од стране СНС-а на све могуће начине ускраћује могућност критиковања садашње власти.
- СНС посебно боли када опозиција критикује Александра Вучића и на све начине покушава да заустави и спречи сваки прави опозициони говор, како на републичком тако и на локалном парламентарном нивоу. Врхунац овог антидемократског понашања СНС данас се десио на седници скупштине града Чачка. Председник скупштине Игор Трифуновић најпре је увео тастер којим искључује микрофон одборницима опозиције када му се не свиђа њихово обраћање, а посебно када критички говоре о власти СНС и Александру Вучићу - каже се у саопштењу. Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА