Најновије

Обрадовић: Вучић поново показао да је политичка кукавица!

Излазак председника Владе Србије Александра Вучића на режирани телевизијски дуел са Јеленом Милић на ТВ Пинк врхунац је Вучићевог лицемерја, фолирања и замајавања грађана. Лидер СНС, који пет година није изашао ни на један ТВ дуел са било којим представником опозиције, увек нађе времена за ТВ дуеле са две Јелене: Јеленом Карлеушом и Јеленом Милић- наводе у саопштењу Двери.

Бошко Обрадовић (Фото. Сајт Двери)

Двери постављају питање, како је могуће да има времена за ТВ дебате са њима, а нема времена за суочавање са правом опозицијом и кога у Србији политички представљају Јелена Карлеуша и Јелена Милић? Наводе да је то заправо и разлог зашто Вучић излази на дуеле са њима. Следеће питање које постављаја ова странка је зашто онда не изађе и на ТВ дуел са неким ко заиста представља глас народа, бираче, има парламентарни статус и политичку тежину за разлику од две поменуте даме? 
- Зато што не сме! Лажни патриота Вучић не сме да изађе на дуел ниједном  представнику опозиције. Вучић бира Јелену Милић зато што је она као агент интереса НАТО пакта у Србији омражена у народу и као таква једина на јавној и медијској сцени поред које Вучић може да изгледа као патриота. Али, и Милићка га је лепо подсетила – да је он много више на вези са њеним НАТО шефовима у иностранству, као и са онима који су бомбардовали Србију попут Блера, Шредера и Клинтонових - сметрају Двери на челу са Бошком Обрадовићем. Даље наводе да је више него јасно да је Вучић у предизборној кампањи, да је проваљена намера његовог сулудог и опасног потеза са возом за Косово који је требало да га представи као великог заштитника српског народа и да је онда то морао да замаскира новом представом  чији је циљ био да обмане грађане убеђујући их да се бори за интересе нашег народа и државе. У овој странци сматрају да се слично понаша и Томислав Николић који се после пет година пробудио из политичке коме и сетио одбране Косова и Метохије.  - Каква глума, каква превара, каква лаж! Ваше време, господо напредњаци, убрзано пролази. Почела је да вас хвата паника. Зато се и плашите сучељавања са опозицијом. Зато и можете да гостујете у ТВ емисијама само са две Јелене. То је мера ваше политике, храбрости и поштења- за крај наводе Двери. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА