Најновије

ЗАРАТИЛИ ПАЈТИЋ И ВУЛИН: Ко воли бело, а кога је оставио дечко?

Букти рат између Пајтића и Вулина! Некадашњи лидер Демократске странке и посланик те партије у Скупштини Србије Бојан Пајтић, жестоко је оплео по министру и лидеру Покрета социјалиста Александру Вулину.

Бојан Пајтић (Фото: Јутјуб)

Сукоб је започео Пајтић писањем на друштвеној мрежи Твитер. Вулин му није остао дужан, већ је жестоко узвратио на прозивке. - Брат Вулиновог државног секретара ухапшен са дрогом у Владином аутомобилу. А питали сте се шта је Вулину - написао је Пајтић на Твитеру и наставио у започетом стилу.

- Breaking news! Брат Вулиновог државног секретара ухапшен са дрогом у Владином аутомобилу. Вулину се чини да је све надувано! - додао је бивши лидер Демокртаске странке који је, чини се, био више него инспирисан ликом и делом министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. - Вулин мрзи све што је жуто. Зато се од белог ни у колима не одваја - није одустајао Бојан Пајтић, коме се, изгледа и те како допало, да министра “пецка” на Твитеру.
- Вулин рече да неће изаћи Вучићу на црту. И тако остаде црта у колима - завршио је своје излагање некадашњи лидер ДС-а и посланик те странке у парламенту. Изгледа да Пајтићева “духовитост” није ни мало пријала лидеру ПС-а и министру, па му је на писање на друштвеној мрежи Твитер жестоко узвратио. - Када год га остави дечко Пајтић има пуно времена за духовитости - кратко је за прокоментарисао Вулин све оно што је о њему писао Пајтић. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА