Најновије

ПРОБЛЕМИ ЗА ТРАМПА: Већ данас прва хапшења због истраге о Русији?

Прве оптужнице у истрази о наводном мешању Русије у председничке изборе у САД 2016. године могле би да већ данас буду отворене, а оптужени одведени у притвор, јавља Ројтерс.

Трамп (Фото: Синхуа)

Велика федерална порота одобрила је оптужницу у петак, а федерални судија је наредио да она буде запечаћена, рекао је за британску агенцију извор упознат са случајем додајући да би оптужница данас могла бити отпечаћена.
Телевизија Си Ен Ен прва је јавила о оптужницама у истрази коју предводи специјални истражитељ Роберт Мјулер, наводећи да би они који су подвргнути истрази могли данас да се нађу у притвору.
Амерички медији су најавили да ће Мјулерова канцеларија данас објавити детаље оптужнице која је произашла из те истраге.
Поводом истраге о наводним везама његових сарадника са Русијом, Трамп је на Твитеру изнео нове критике на рачун своје некадашње ривалке на председничким изборима, кандидаткиње демократа Хилари Клинтон, рекавши да, у вези са тиме, "чињенице избијају".
- Учините нешто - написао је он у свом твиту, преноси АП.
У твитовима Трамп је навео да је кампања Клинтонове помогла финансирање политичког истраживања о Трампу, што је покренуло тврдње о његовим везама са Русијом.
- Они траже телефонски дослух Трамп/Русија, који не постоји. Демократе користе овај ужасан и лош по нашу земљу лов на вештице за злу политику, међутим Русија сада узвраћа као никада пре. Има превише кривих међу демократама и сада чињенице избијају. Учините нешто - написао је Трамп.
Америчке обавештајне агенције закључиле су у јануару да се Русија мешала у изборе као би помогла америчком председнику Трампу да порази Хилари Клинтон.
Мјулер, такође, истражује да ли су чланови Трампове кампање били у дослуху са Русима.
Кремљ је такође негирао те оптужбе.
Путин је започео напад на долар, а Кина наставља успостављањем новог платног система! Шта се дешава прочитајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Трамп: Срамота ме због бомбардовања, Срби су наши савезници!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА