Најновије

УРНЕБЕСНИ ЗЕМУНСКИ ХОРОСКОП: Да ли сте браћала који лупа шамаре? Или кум који никада не узима кусур?

У Земуну су људи пре свих на свету измислили свој хороскоп! У њему нема Девица, све су искусне! Јарчеви и Краве не постоје, али у њему има значи 13 знакова. Сваки носи своје особине и навике. Упознајте Земунски хороскоп, значи, од овога нема тачнијег.

Звекета је набилдовани господар улице (Фото: pixabay.com)

Звекета: 24.12 - 20.1.

Овај знак красе велики идеали, често набилдовано тело и добар ауто. На путу ка циљу ништа не може да их заустави, значи преки су и оће да наплупају неистомишљеника. Предност у односима са Звекетом је што њих обично прати репутација, па унапред знате с ким имате посла! Као краљеви улице и асфалта самоуверени су, знају све штекове и кафане и имају моћ да купе алкохолно пиће после 22х. Увек држе своју реч, а најбоље се слажу с Прангијом и Гробаром.

Гробар: 21.1. - 17. 2.

Људи рођени у овом знаку оставаљају добар бакшиш, галантни су и често имају кеша! Комбинације, екипа, шемице и познанства са муријом стављају припаднике овог знака на високо место у крају. Многи им се жале кад им нестане ауто или их неко пребије. Ви сте свесни ових квалитета, али брате значи много замара кад те сви цимају. Симбол гробара представља врхунску способност расправљања и мувања риба! Гробаре често ће често грешком помешати са навијачима Партизана, али то нема везе свезом. Они су име "Гробари" добили јер сарањују све испред себе. О њима постоји још једна урбана легенда: уколико желе неког да повреде, решиће то у стилу покојног Љубе, песницом, значи у челенку. Превелики понос им је највећа мана. Жале се жене да их боли!

Браћала: 18. 2. - 17.3.

Наизглед обични, ликови рођени у овом знаку су нереално зајебани. Можда мало опасни, али дефинитивно посебни. Они су природно су одлични комуникатори и шармери, али углавном због тога што ако њега покушаш да не слушаш док прича, скренуће ти пажњу шамарчином и брзо вратити на прави пут. Веома лако заузимају место вође, а осталој екипи запушавају уста, јер им пола краја дође неке репа. Најбоље се слажу с Гробарима и Мајсторима.

Прангија: 18.3. - 14.4.

Припадници овог знака су праведни, исправни и поштују старије из краја. Сви им се јављају и готиве их, јер имају опасан смисао за хумор. Они кад уђу у кладионицу, често добију аплауз и уобичајено пиће. Немају много среће у клађи и коцкању, али зато одлично подносе губитке, јер су зајебанти и познати по свом хумору. Зраче снажном сексуалном енергијом, па се рибе ложе на њих. Иако су намазани, углавном су добри, никада неће преварити људе. Храбри и неустрашиви, први скачу за ортаке кад дође до срања. Најбоље се слажу са Дизелашима, али им је и Браћала пријатељ.

Пит Бул: 15.4. - 12. 5.

Снажни, пуни пара, лепо обучени и омиљени, ово описује Булове. Они су људи којима се други обраћају ако су у срању, а највише ако има треба нека веза или везица. Преко њега ћете наћи штагод вам затреба, било да је то редак парфем, аутомобил аустралијске прозводње, хајдучку кубуру, поткошуљу Друга Тита, они имају све комбинације. Треба вам виза за Америку, преко везе или да размените 2000 евра у металним апоенима, нема проблема! Имају снажан утицај на околину и лако схватају кад их неко фолира. Имају понекад надркан став, али без њих пропада било која журка! Најбоље се слажу с Браћалом њега сви готиве.

Боготац: 13.5. - 9.6.

Главне особине представника овог знака су жеља за напредовањем, апетит за власт, и спортски дух. Обично их краси велика срећа, па људе у њиховој околини понекад и нервира колико их све кења у животу. Људи их обично готиве, иако умеју да смарају кад се напију. У љубавним везама су величанствени, пола риба из краја се ложило на њих а ложе се и даље. Најбоље се слажу са Звекетом и Робијом.

Судија: 10.6. - 7.7.

Весник сваког спортског резултата, најредовнији поштовалац локалног фудбалског клуба. Стално навија али и грди свој омиљени тим. Када се клади на стране лиге, Судија узима добре паре, али лојалан и одан пуца паре на домаће утакмице.Захтевни су и тврдоглави али су прави природни лек против смора и депресије. Знају шта желе и како то да добију, а најбоље пролазе ако се ослоне на себе. Ако се неко и дрзне да покуша да превари припаднике овог знака, грдно ће се покајати. Се све враћа, директ у главу, још истог дана. Стара је то кука!

Музичар: 8.7. - 4.8.

Ви сте класичан земунски рокер. Радо виђен гост у сваком бирцузу познаје вас цео Земун. Таксисти, курве, полицајци, чистачи пекари и пљескавичари, сви вам се јављају. Просто обожавају када вас у неко зло доба виде како се враћате са тезге, пијани ко летва увек им побољшате расположење. Оно што је карактеристично за овај знак је то, што гдегод да се нађете, он познаје бар 30 људи, па, ако вам треба шема да се нашто среди лил уврши он је права особа за све. Да вас нема, требало би вас измислити!

Робија: 5.8. - 1.9.

Док су остала деца учила извлачење корена из непознате, ви сте математичке способности користили за бројање и таљење кеша који сте згрнули на касетофоне и ауто козметику, разуме се у четвртој смени. Припадници овог знака знају да нестану на по пар месеци, да ико не може да вас нађе. У најчуднијим тренуцима ви се појављујете и правите се да се ништа није ни догодило. Способни, често ћутљиви и гадни у тучи, осетљиви на флашу. У стању да стровалите литар вињака ко јогурт ладан, често сте радо виђен гост у кафани.

Кум: 2.9. - 29.9.

Није овај знак џабе добио назив "Кум". Јасно је из наслова да се ради о дарежљивој, галантној господи. Он никада неће узети кусур, чак ни када купује жваке и марамице, а плаћа хиљадаркама. Сиротињу гађа еврићима, а кад заустави на семафору, клинци се поломе ко ће да му опере прозор. Кумовао је на 6 свадби и крстио више деце него што има Кинеза на свету. Шта рећи, а не бити љубоморан. Иако некима делује као да вас људи користе, ви сте ипак јако намазани и искусни. Значи нема ништа од ваћарења, знате ви тачно шта радите.

Мајстор: 30.9. - 27.10.

Ево једног ранораниоца. У пола 6 ујутро ви сте већ обишли пола парохије обишли колеге по пијацама, пекаре и ортаке у пијанству. Лако стичете пријатеље и увесељавте људе захваљујући урођеној емпатији, а мана вам је што пијете. Реални, сналажљиви, чврсти и зајебани. Мане су вам ваше чувено радно време од 00-24 што му дође 3 сата ефективног рада у трезном стању. Чувајте се масне хране и дебелих плавуша. Слажете се са Робијом и Судијама.

Блејач: 28.10. - 24.11.

Представници овог знака имају милијарду пријатеља. Познати су по дугометражњим блејама, али и неспособности да се смире и нађу сталан посао. Други се диве тим њиховим особинама, да нон стоп висе по кафићима и клубовима и стално неко пиће у рукама. Кад ви то зарадите ником није јасно. По Мунзе круже приче да можда тајно држите неколико кафича у крају. Одан пријатељ, редовна муштерија, културан комшија. Познат по кућним журкама које редовно прекида мурија. Кадгод екипа не зна шта ће за Нову годину, иду право код вас јер , ту је журка унапред организована. Сви воле весељаке, али чувајте се лажних пријатеља. Слажу се са свима осим са Питовима.

Дизелаш: 25.11. - 23.12.

Када је пре питај ку*ац колико година Земунски хороскоп настајао, нико није смео да опише мане овог знака. Главна одлика је њихова силовитост, прека нарав, танки живци. Ништа их спречава да све што пожеле и добију. Кружи прича да је астролога порикњавало од страха описујући овај знак. Волите новац, живот, обожавате кад сте у праву, кад вам аплаудирају и када вас прихватају. Често вам се људи радују, а неки чак имају реакцију да на приказ вашег лика сами почну да раде склекове. Свака вама част! Која је омиљена песма Кнелета уз коју је ломио, а препознао се у њој из једног разлога прочитајте ОВДЕ. Извор: Бесно пиле

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Убиства Земунског клана
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА